Terräng träning på Lundåkra :)

Igår var det Terräng träning  på lundåkra ! Super roligt ! Cleo gick som en klocka och uppförde sig exemplariskt ! Vi ska debutera på Lundåkras bana den 14 augusti så det var perfekt att få en förtitt ;)

Idag har det det varit en rolig dag på jobbet men ännu roligare efter eftersom jag då var på gymmet och tränade max för första gången på flera veckor :) Har varit otroligt öm och stel i kroppen i en långtid och bestämde mig då för att vila ifrån tung träning. Har nog gjort susen för jag känner mig mycket bättre, men lite träningvärk kommer jag nog på imorgon. Men det är det värt ! ;)

Ha en fin kväll !

// Emma


Hoppträning...

Kom precis hem ifrån hoppträning med Cleo. Har gått lite sådär. Jag rider lite med handbromsen i och gör det lite svårt för henne när hinderna blir lite större. Men det blev bättre framåt slutet :) Imorgon blir der terrängträning inför terrängdebuten på hemmaplan den 14 augusti :)

Har varit mycket ridning på jobbet de senaste dagarna. Har sammanslagt med mina egna ridt 8 hästar igår och idag. Träningvärken är det faktum ;) Nu är det dock bara ca 18 dagar kvar innan jag går på min utbildning och kanske slutar. Får se till att vara som en svamp och suga in massor av ny kunskap innan tiden är slit :)

Dax att duscha och natta sig för att gå upp 5.30 imorgom ;)

Natti Natti !

// Emma


Ledig helg.. snart slut !

Har nu varit ledig hela helgen och tyvärr börjar gå mot sitt slut. Har varit super skönt att vara ledig !

I Fredags var jag, Johan och John på Wild West Steakhouse och käkade. Mycket god mat och vi hade mycket trevligt :) I Lördags var det lite slappar dag med lite solning på eftermiddag men även lite konditionsträning med Cleo. På kvällen var Jag, Johan, Henke och Anna på kräftfestivalen i Glommen och käkade och hade de trevligt. Fick dock ruskig magkatarr och kvällen fick bli lite kortare än vad vi hade tänkt... menmen..

Idag har jag sovit till halv 10 och har precis ätit frukost. Idag funderar jag på att åka in till gymmet eller i allfall ta mig en dust med mig själv på yogamattan här hemma. Sen blir det lite dressyrträning med Cleo och senare ikväll... DEN NYA HARRY POTTER FILMEN !!!! :)

Ha en fin söndag !

// Emma


Ledig dag !

Idag har jag njutit av en mycket välförtjänt ledig dag :) Efter 8 dagars jobb ensam i stallet var det skönt att chilla lite ! Åkte upp till Mamma och Pappa i sommarstugan och käkade blåbärspaj och snackade skit. Alltid lika roligt att träffa Mamma och Pappa nu när man inte bor hemma längre :) 

Igår var jag, Johan, John och Tilda på Trottobar och käkade mat :) Mycket god mat och trevligt sällskap !

Var ute i skogen idag på eftermiddagen med Cleo. Super härligt ! Efter det var jag och red Ella som skötte sig jätte fint trots att hon var lite övertänd. Hon hade en toppen galopp i dag :)

Nu har jag käkat spagetti och kötttfärsås :) Mums !

Ha en fin kväll !

// Emma


Falsterbo och grillning på stranden...

Som alla hästmänniskor vet så är Falsterboveckan i full gång men börjar tyvärr närma sig sitt slut. Har tyvärr inte kunnat komma iväg och se något i år eftersom jag har jobbat. Men tänkte planera in det till nästa år istället. Men så mycket info har jag fått så att jag vet att Sverige placerade sig 3:a i laghoppningen häromdagen och det gick även bra för Rolf-Göran och Malin i 1,60 hoppningen.

Imorgon är min sista arbetsdag ensam. Efter Falsterbo veckan återgår allt till det normala :)

Imorgon ska jag även titta på en ny eventuell stallplats till Cleo en bit utanför Halmstad eftersom att vi har planer på att flytta jag och Johan. Håll tummarna på att det blir bra ! :)

Kommer precis hem ifrån grillning på stranden men tjejligan och alla respektive. Mycket trevligt ! Trots att vi fick en liten skvätt regn på oss. Men lite vatten har vi ingen dött av och även vi överlevde. Dax att hoppa i säng, ska upp halv 6 imorgon ! Sova sova sova !


Natti Natii och tack för ikväll alllihopa ! Hoppas det blir fler gånger :)

Kram
// Emma


Unghästar...

Idag har varit en mycket rolig dag :) Har fått börja jobba två av unghästarna på marken. Har lärt mig massor ! :)

Efter jobbet var det hem till stallet och ta hand om hovslagaren som var och fixade tassarna på Cleo. Sen blev det en runda ner till ridbanan. Hon var lite spänd eftersom det är andra gången hon går på den banan men hon blev mer avslappand framåt slutet. Sen blev det att hoppa in i bilen igen och handla. Man ska aldrig handla när man är hungrig. Man kan aldrig bestämma sig vad man vill ha eftersom man är sugen på allt ;)

På kvällens meny stod ris med korvgryta. Mycket gott ! Improviserade lite granna ;)

Ha en fin fin kväll!

// Emma


Göra-ingenting-dag !

Idag har jag blivit väldigt nära vän med min säng ;) Har legat och kollat på film och bara myst tillsammans med mitt täcke. Min kära sambo kom och hämtade mig vid 1 tiden och vi åkte iväg och käkade en super god lunch :) Nu tänkte jag städa min garderob lite granna innan jag senare i eftermiddag ska ta hand om stallet och rida Cleo :) Tänkte ge mig ut och galoppera lite granna på fältet idag och ha lite roligt ;)

Ha en fortsatt trevlig lördag !

// Emma


Oj oj vad mycket folk !

Idag har jag varit i Björbäck på tävling. Blev ett pet i kombinationen i 1,10 men annars en mycket fin runda. Skulle ha hoppat 1,20 också men när vi hade väntat i 3 timmar och det visade sig att det var ca 3 timmar till innan jag skulle starta så valde vi att åka hem. Kommer många mer tillfällen att hoppa 1,20.

Ikväll har jag och Johan grillat och haft myskväll :) Imorgon ska jag bara slappa. Ska även rida Cleo och ska även försöka komma ut och ta mig en promenad..

Ha en fin kväll !

// Emma


RSS 2.0