Gameday HH-volley - Örebro

Idag är det matchdag med allt det innebär. Sitter just nu och äter frukost inför morgonen morgonträning i Örnahallen. När träningen är färdig kommer vi att käka och prata om den sista taktiken för att sedan börja värma upp 13.45. Match start är kl 14.30 i Örnahallen. 
 
Igår var det en stressad dag... eller den skulle inte varit så stressig om jag inte glömt massor av saker. Dagen började med frukost med Philip allt frid och fröjd. Gjorde min favorit-frukost innan träning som är; Blåbär/Banan smoothie, 2 mackor med keso och skinka , 1 st kokt ägg och sist men inte minst morgonkaffe;)
Efter det gick det utför. Efter en bra tränkng åkte jag hem till stallet för att rida men insåg när jag parkerade i Torup att jag glömt en hel del viktiga saker. Fick köra dubbla vänder fram och tillbaka till Halmstad, lyckades tappa och ta sönder skärmen på min mobil och istället för en lugn eftermiddag blev allt pannkaka. Kom tillslut hem till mina hästar men fick lägga om planeringen då det var alldeles för skum belysning för bommar och hinder. Istället fick de fortsätta ett pass till med sitt markarbete. Idag vilar alla hästarna eftersom jag spelar match. 
 
Kvällen avslutades bra med mys tillsammans med Philip och vår hund Trekki. God mat och för att festa till det drack vi vatten ur vinglas. Sen istället för att titta på en vanlig film massage vi på att titta på en massor av match filmer ifrån gamla filmer. Som sagt det är tur att vi delar samma intresse ;) 
 
 
Hoppas alla får en fin söndag ! :) 

RSS 2.0