Äntligen är kameran tillbaka !

Nu har jag äntligen min kamera tillbaka så jag kan ta bilder. Har legat i sin låda i bilen nu i 2 veckor för att jag ska komma ihåg att lämna in den på reparation. Har varit något konstigt med linsen. Kollade den precis innan jag gickin i butiken och då funkade den inte. När jag sen lämnade fram den och han satte på den, tror ni inte att den funkade då !!! Har startat och stängt av den i snart 2 månader men det behövde bara att jag gick in i butiken med den ;) Komiskt !

Nu har jag i allfall kunnat ta lite kort ! Kommer även kunna ta med den till stockholm nästa helg och till tävlingen i helgen :D

Har hänt ett lite missöde med mina skor. När jag var och provred Aniston så glömde jag tofs (?) så jag fick ta mitt skosnöre och sätta det i håret. Men nu har jag tappat bort de skosnöret och blev tvungen att ta ett ifrån Johans skor. Ser lite roligt ut eftersom det är brunt och mitt vitt ;)

Nu är det snart dax att packa ihop för dagen och åka och lasta hö. Sen blir det som sagt en hemlig resa ! Usch tycker inte rikigt om överraskningar när man inte har någon aning om vad som ska hända :/ men men Johan sa att jag inte behövde vara nervös så då behöver jag säkert inte det... Eller säger han bara det för att jag ska slappna av och bli ännu mer överraskad ? Näääää... Eller kanske ? .. Hmmm ;)

Ha en fin helg !

// Emma

Lustigt ! Ser ut lite som att min ena fot är bredare än den andra ? Hmmm... ;)

Extrem dieter !

Tittade i förra veckan på ett program som hette, tror det var "Extrem bantning" eller "Extrem dieter". Programet gick ut på att 3 olika kvinnor skulle prova 3 olika extrem dieter. En var atkinsdieten, som går ut på att man ska äta måltidersättande pulver blandat med vatten. En annan var lönnsiraps dieten som gick ut på att man den ända föddan man fick i sig var vatten med lönnsirpa i. Den sista dieten var kålsoppedieten då man bara fick äta kålsopppa. Dieterna höll på i olika lång tid men mellan 8-14 dagar. Alla gick olika resultat men alla gick ner i vikt.

Men sen kommer den stora frågan om man kan hålla vikten ? Tror inte på snabb dieter. Är en snabblösning på ett problem som måste lösas med långsiktiga mål. Sen är ju frågan om det kan vara värt dom där extra kilona som man går ner om det innebär att man ska dricka vatten med lönnsirap i 8 dagar ! Kan låta gammalmodigt men tror på regelbundna matvanor med bra mat och motion är svaret på hur man ska bli hälsosam.

Sen kan självklart en snabbdiet vara en bra kick att komma igång med att gå ner i vikt för många blir motiverade men man får då vara medveten om att man måste ändra sina matvanor när man går tillbaka till vanlig kost igen om man vill fortsätta gå ner !


Hölass och jobb innan hemlig avresa !

Tidig morgon idag ! Måste hinna packa alla grejer inför den hemliga resan idag. Har knappt någon aning vad det är jag ska ha med mig men vet i allfall att jag inte behöver göra mig iordning innan vi åker utan kan göra det när vi kommer fram.. Hmmm !

Innan detta blir det jobb till 13.30 för att sedan åka iväg till stallet och lasta hö ! Hoppas det går snabbt och lätt så vi slipper stressa iväg :) Annars blir det även mockning till Cleo som ska vila idag. För imorgon blir det trimm på banan och tvätt inför tävlingen på söndag. Ska till Ätrabygden med Styringes div II lag och hoppa 1,10 och efter det 1,15 :)

// Emma


Vad är det som ska hända imorgon !!??

Är lite små irriterad just nu ! Johan ska ta mig någonstans imorgon eftermiddag/kväll och har ingen aning vart eller vad vi ska göra ! Har ingen aning vad som ska hända ! Brukar alltid kunna lista ut lite granna i förväg men den här gången är jag totalt ovetandes ! Jaja.. Håll tummarna på att det inte är något kontigt ;)

Idag har jag varit och tränat volleyboll. Var roligt ! Innan dess var jag och Jessica i stallet och red ut hästarna i skogen. Super fint väder och glada hästar. Inte mycket som slår det ! ;) Malin var även med i stallet och visade Jessica alla rutiner och vart alla prylar finns :)

Imorgon blir det jobb och hölastning innan det bär iväg till hemligort !

Natti Natti !

// Emma


Den eviga stoägaren..

Man ska ALDRIG bestämma sig innan man börjar leta efter häst vad man ska ha för någon. För det blir oftast tvärtom. När vi började titta efter storhäst när vi köpte Cleo ville jag att den skulle vara brun och vallack. Vad fick jag ? Ett skimmel sto ;)(Ska också läggas till att jag har haft två ponnyston innan detta) Sen började jag rida Ella, också ett sto (!) och Nu när vi började leta efter häst igen var vi helt inställda på att vi skulle ha en valack. Tittade endast på valacker och ändå slutar det med att det blir ett nytt sto !  Det är bara meningen att jag ska vara stoägare/ryttare. Får väl acceptera mitt öde ;)

Cleo

Ella

Aniston


Volleyboll, hästar och lite lite nervös

Vaknade upp som en lycklig människa när jag insåg att hästköpet igår var på riktigt :)

Idag blir det jobb till kl 14.00 för att sen åka till stallet och rida. Då Jessica ska med och rida Ella :) Blir nog lite kondition i skogen om vädret tillåter. Sen blir det volleyboll träning !

Kom-ihåg-lista !

x Ring hovslagaren
x Kolla med morgondagens höleverans
x LÄMNA IN KAMERAN !!!!

Måste erkänna att jag är lite nervös inför imorgon ! Jag och Johan ska åka iväg någonstans, ingen aning vart eftersom jag fyller år på måndag. Hatar när jag inte kan lista ut innan vad som ska hända ;) Vi ska åka vid kl 16.00... Hmmm ett mysterium !

// Emma


Två barns(häst)mamma !

Har idag förmodligen blivit två barns(häst)mamma! Har fått tillskott i familjen med en 5 årig Aniston ! Super gulligt sto som kommer att passa in perfekt :) Var och provred henne och en annan häst idag igen efter att ha varit där i lördags och provridit 4 st. Hon var lite seg startad idag men gjorde en riktigt fin sista runda och övertygande mig !
Nu ska det bara bli besiktning osv sen är hon vår :)

Jag och Mamma stack ner till Lund direkt efter jobbet. Sen lämnade mamma av mig i stallet vid halv 8 då det var dax att rasta Cleo :) Blev lite lätt jogg i paddocken, skönt att sitta på en häst man känner en stund !

Nu har jag ÄNTLIGEN fått i mig lite mat. Har varit ganska dåligt med det idag. Var lite nervös innan vi skulle åka så var inte så sugen på mat. Men helt plötsligt när spänningen släppt blev jag hungrig ! Fick bli lite omelett med bacon och fetaost :) Mums !

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sluta ögonen och vila inför imorgon !

Natti Natti !

// Emma

Tillskottet i familjen, Aniston :)

Hästbutiker i Stockholm !

Ska upp till Stockholm nästa helg på lite semester. Tänkte kolla om någon känner till någon/några roliga hästbutiker som ligger där uppe ? Vill väldigt gärna shoppa lite nya hästgrejer kläder, ev träns :)


Hoppträning, kolik och födelsedagsplaner..

Igår var det hoppträning och Cleo skötte sig galant ! Fick till galoppen bättre idag, sen blev hon lite upp eldad på cupen men det får man väl ta ;) Känns bra inför tävlingen i helgen då det blir lag hoppning 1,10 och efter det en start i 1,15..

Blev även filmvisning på träningen igår på hästarna jag tittat på. Blev det väntade svaret och ska försöka boka in en ny provridning av två av hästarna. Nu är frågan om man väljer häst med hjärnan eller hjärtat ! När jag har valt förrut har jag alltid valt den som jag är LITE osäker på och det brukar bli perfekt så frågan är om det inte blir med hjärna.

När jag tog in Cleo ifrån hagen kom även Line in med sin ponny Kyras. Han visade lite kolitendenser och när jag var påväg hem ifrån träningen fick jag sms om att han var påväg till djursjukhuset :/ Vi får hoppas att allt gick bra !

Håller på att planera födelsedagsfest med släkten i nästa vecka. Jobbigt nu när man blir äldre när man måste vara inblandad i planeringen ;)

Jaja..

Ha en fin dag !

// Emma


Färdig med skövde och staffanstorp !

Nu har jag slutat för dagen och blev precis färdig med leveranserna till Staffanstorp och Skövde. Nu ska jag faktiskt ta mig en powernap innan jag ska gå och handla. Vet inte rikigt vad det bli för mat ikväll ! Vet inte riktigt vad jag är sugen på..

Ikväll blir det först ett pass med Ella på ridbanan. Blir lite sidvärdsrörelser och övergångar. Efter det ska jag åka iväg med Cleo till Styringe för att hoppträna.

// Emma

Ella i våras :)



Morgonträning

Idag var det upp vid 05.45 för att trampa iväg till gymet. Blev lite axlar och armar idag med mycket gummiband. Försöker köra så mycket som möjligt efter som jag fick utav Anna-Stina på kursen. Går riktigt bra det ända är att löpningen har inte rikigt kommit igång ännu pågrund av förkyldning och för dåliga skor men detta ska tas tag i snartast ! På tal om löpning så hände det är otroligt rolig grej imorse; Johan var ute och sprang ! Helt av egen vilja, många tror säkert att jag stod vid sängkanten och tjatade tills han gick upp ur sängen för att han höll på att få valkar i öronen men INTE ! Måste säga att det var en stolt sambo som gick till jobbet idag :)

Idag blir det jobb fram till ca halv 3. Sen ska jag in till stan och fixa lite grejer och ska även handla. Sen ska jag faktiskt lite ledig tid som jag kan ev ta en lite powernapp på för att sedan åka till stallet för att rida Ella och sedan åka på hoppträning med Cleo :) Ska visa filmerna på träningen idag, håll tummarna på att det bli positiva kommentarer på hästen ;)

Kram och Ha en fin dag !

// Emma

Johan förtjänar en stor klapp på huvudet idag ! :)

Spagetti och köttfärsås

Var i stallet och red Cleo under eftermiddagen.. Skulle ha blivit galopparbete på banan men när jag kom till stallet var det så fint väder att jag var tvungen att rida ut :) Var ute i nästan en timme ! Helt underbart !

Var nu ikväll och tränade lite volleyboll. Kändes att man inte spelat på en vecka men det var roligt ändå :)

Efter träningen blev det spagetti och köttfärssås. Det är aldrig fel ! Blev mycket gott :) ´

Imorgon ska jag till gymet och träna lite överkropp så nu är det dax att vila ögonen så att jag orkar upp imorgon ! :)

Kram Kram

// Emma


Volleyboll och hästar...

Imorse hade jag utsläppet i stallet och självklart försova jag mig så jag hann inte mocka innan jag var tvungen att åka hem och göra mig iordning för jobbet.. men men ska dit efter jobbet och rida Cleo så får fixa det då. Ska rida Cleo en stund på banan med lite galopparbete. Måste få till galoppen så jag får den som jag vill ha den när vi hoppar.

Igår kväll satt jag och tittade på filmen på hästarna vi tittade på och måste säga att jag är riktigt förälskad i den ena valacken ! :)

Ikväll blir det även lite volleyboll :) Ska bli roligt ! Har ju inte kunnat träna med någon reda förra veckan eftersom jag har varit förkyld men nu är det bättre och ikväll är det dax igen :)

// Emma


Helgen med tävling och Crazy, Stupid, Love

Usch ! Har inte blivit mycket bloggande i helgen men har också haft fullt upp !

I Fredags var vi i Halmstad och tävlade. 4 fel i 1,10 var ett helt godkännt resultat :) Efter tävlingen red jag Ella lite granna på ridbana. På kvällen på Tilda och bakade kanelbullar med mig ! Vi kan säga att vi hade lite olika smak på hur bullarna skulle se ut ;)

I Lördags var jag och Mamma nere i Lund på Stall Karupslund och tittade på hästar. Provred 4 st, 2 valacker och 2 ston. Alla fyra super fina hästar men blev lite mer fast för en av valckarna. Nu ska jag fundera lite granna till och ska tänker åka ner och titta på den igen förhoppningsvis redan i veckan. Måste säga att det är absolut ett ställe jag rekommenderar att åka och titta på häst på. Mycket trevliga !

I Söndags var jag uppe i sommarstugan och slappade lite granna med Mamma och Pappa för att sedan vara i stallet hela eftermiddagen och hann med att rida både Cleo och Ella. Ella blir bättre och bättre. Hoppde upp henne på 1,10 igår, rekord och hade nog kunnat knuffat upp det några cm till :) På kvällen var jag och Johan inne och käkade på Capri i stan och sen blev det lite spontanbio ! Kollade på "Crazy, Stupid, Love" Super rolig film och och absolut sevärd ! :)

HA en fin dag !

Emma


Dax för tävling !

Idag var det tävlingsdax ! Ska till Halmstad och hoppa en 1,10 klass. Tävlingen börjar inte förrän kl 12 men ska till jobbet en snabbis innan jag sticker till stallet.

Igår fick vi lite problem. Däcket på transporten som vi fick punka på senaste tävlingen visade sig va helt tomt på lyft igen. Men som tur var så är man tillsammans med en händig man som fixade så däcket blev reparerat och färdigt till idag ! Men man  blir liute nervös ändå innan allt löst sig..

Trimmade på Cleo en lite stund i paddocken igår för att sedan tvätta henne så att hon blev ren och fin. Efter detta cyklade jag till Meloo och käkade pannkakor där tillsammans med Tilda. Super mysigt och allt som vanligt alldeles för mycket att prata om. När klockan blev kvart över 10 skulle mörkrädda Emma cykla hem men fick till hennes räddning följe av Meloo och Tilda :) Sen fick och dock köra hem dom med bilen men det var det värt ! Är en liten fegis ! ;)

NU ska jag gå och hälla om mitt frukost ägg som står och kokar på spisen !

HA en fin dag !

// Emma


3 stegs behandling mot Sår, Mugg och Eksem !




Gå in och läs mer här ! www.achastprodukter.se

Fräckt med turkost !



Turkos är en riktigt fräck färg ! Roligt att fiffa upp svart, vitt, grått med lite färg så här när hösten börjar komma !

Grimma, nosludd(finns även med annan text) och schabrak www.hansbosport.se
Benskydd www.mtshastsport.se - Massor av coola benskydd och boots !
Glitter ifrån Make up store www.makeupstore.se
Högklackad sko med döskallar www.brandos.se
Öronhängen med turkosafjädrar www.nelly.com
Lack med crackeffekt ifrån Depend Cosmetic www.depend.se

Grimma med text på ?

Vill du ha en grimma med din hästs namn på? Eller varför inte något annat skrivet på nosryggen ?

Hittade en hemsida där de broderar vad du vill med max 20 bokstäver på en grimma :)

http://www.gilo.nu/grimma-stl-horse/109-0 

Gå in och kika ! Häftigt faktiskt !

// Emma

En förkyld tidig morgon !

Idag var jag uppe vid 05.30. Hade utsläppet i stallet och ville hinna med att mocka och fixa innan jag skulle börja jobba vid 8. Är fortfarande förkyld och därför är det även skönt att börja morgonen med att vara ute. Måste säga att jag tycker om att vara i stallet tidigt ! Känns som en bra start på dagen :) Efter mockning och bestyr åkte jag hem igen för att väcka min kära sjusovare till sambo ;)

Idag blir det jobb till ca. 14.00 kanske till och med 14.30 beroende på hur mycket det blir att göra. Efter det ska jag iväg och köpa förvaringslådor som vi ska ha i våra garderober ! Måste verkligen börja komma iordning i lägenheten på allvar nu ! Får damp på alla grejer snart ! Skulle egentligen spelat volleyboll idag men eftersom denna förkylning inte verkar ge sig ännu så blir det tyvärr vila för mig idag också. Får istället åka ut och trimma på Cleo lite tidigare än planerat. Efter en check på ridbanan ska jag tvätta henne och putsa till all utrustning ! :)

Sen ikväll blir det tjejmys med Meloo och Tilda. Tror att det kan stå lite bakning på schemat. Kanelbullar ? Vem vet vad det blir.. !

Ha en fin dag !

// Emma

Meloo


Tilda


Ändrade planer och ständigt regn !

Nu blev det ändrade planer idag.. Min förkyldning vägrar ge sig och den är värre idag än igår så tyvärr blir det ingen volleyboll idag :/ Blir två rundor i skogen med Ella och Cleo istället. Därför kan jag också vara kvar och jobba lite längre än vad jag hade tänkt. Kommer även hinna med att städa lite granna i lägenheten ikväll :) Tråkigt men sant och nödvändigt !

Har varit hos min blivande kompanjon Reneé och diskuterat lite hemligheter om framtiden. Låter som att det här ska bli rikigt bra till slut :)

Blir jobb en liten stund till. Måste ha ett snabbt möte innan jag går hem ! :)

HA en fin eftermiddag trots detta ständiga regnande !

// Emma


Wicked Moutain Horse

Klassiska "ridkläders färger" är ju grön, marinblå, brun osv. Jag måste säga att jag tycker att det är lite tråkigt ! Därför tänker jag lägga ut Moutain Horse´s Wicked kläder. Tycker att det är jätte coolt och annorlunda !

Någon som har tips var man kan hotta lite coola annorlunda ridkläder ? :)








Mycket av kläderna går att beställa på www.ridsportonline.se !


Mycket att se fram emot..

Har mycket att se fram emot just nu !

Först och främst har jag en månad full med tävlingar :) Men jag fyller även år den 3 oktober. Nästa helg ska jag och Johan iväg någonstans och fira min födelsedag, har ingen aning vad !? Lite jobbigt... Helgen efter det ska jag, Johan, min syster Hanna och hennes pojkvän Ian till Stockholm, torsdag-söndag. Vi ska bland annat kolla på NHL hockey i Globen (?) men sen ska vi även bara njuta och slappa lite granna. Kanske blir lite shopping också ;)


Tidig morgon, Cleo och volleyboll + lite städning !

Idag fick det bli en halv timme tidigare på jobbet eftersom jag behöver komma iväg lite tidigare idag för att hinna med häst och åka på volleybollträning. Så det blir jobb fram till 13.45 tror jag för att sedan åka till stallet och ta hand om Cleo. Sen blir det hem och packa om väskan och åka till Hylte och träna volleyboll :)

Igår var det hoppträning. Gick bra i början, lite knackigt i mitten och toppen i slutet kan man säga. Men det är bra när det gör det också för det är då man lär sig något :) På fredag blir det tävling i Halmstad !

Måste även bli lite städning idag. Är fortfarande flyttkaos i lägenheten !

Ha en super bra dag !

// Emma



Första cykelturen !

Har varit ute på min första riktiga cykeltur. Cyklade till gymet och tränade :) Kändes super skönt att cykla dit och hem + att man var nästan färdig uppvärmd när man var framme !

Nu har jag fått i mig lite mat och vilar mig en stund och laddar batterierna inför kvällens pass med hästarna :) Vädret hjälper inte till att tagg upp direkt. Grått, tråkigt och regnigt.. menmen..


Ladda inför hoppträning..

Nu var dagen snart slut igen.. Dagarna går fort förbi nu tycker jag ! Nu efter jobbet ska jag hem och byta om till träningskläder för att cykla till gymet och träna en stund. Blir dock ganska försiktigt eftersom jag fortfarande är lite förkyld. Efter det blir det Broccoli och skinka i ädelostsås med sallad när jag kommer hem som en bra uppladdning inför ett pass med Ella och sedan hoppträning. Blir lite dressyr med Ella idag och håll tummarna för att hon inte har rymt ur hagen! Ella är en liten buse ! Hon lyckas rymma överrallt.. Hon lyckades ta sig ur en hage med FYRA trådar ! Hmm..

Ringde även på en häst som vi är lite spekulanter på idag. Blir förhoppningsvis provridning :)

Ha en fin fortsatt dag !

// Emma

Ella på tävling i sommras !



Ridstövlar/Högklackat

Jag går väldigt gärna runt i gympadojer dagarna långa men jag är väldigt svag för fräck högklackade. Äger inte så många som det kan låta men jag överväger faktiskt att införskaffa mig något par :) Finns även nu mycket fräcka ridstövlar idag, så jag tänkte köra lite ridstövlar vs. högklackat.












Sugen på att shoppa ? Jag med ;) Där jag har skrivit www.hippson.se kan du gå in och leta upp stöveln där och sedan klicka dig vidare till en webbshop som säljer stöveln :)

// Emma

Trösttacos !

Skulle ha varit och tittat på häst igår men det blev inget med det för hästen var redan såld. Hade bestämt tid för provridning igår och försökte ringa och få tag på henne för att stämma av. Men fick inte tag i någon förrän när jag satt i bilen påväg som berättade att hästen redan va såld. Måste säga att jag blir lite besviken på sånt, tycker att man får ju ändå höra av sig och boka av min provridning ! Hmmm... men men det var väl inte meningen att jag skulle ha den ändå :) När jag kom hem så gjorde jag lite tacos som tröst, var ändå lite besviken för jag ville verkligen provrida den hästen :/

Annars igår så åkte jag hem till Torup när jag ändå var påväg och hälsade på Mamma och Trekki lite granna :) Hämtade även min cykel som jag har cyklat på till jobbet idag. Tänkte även ta den in till gymet idag om min förkyldning inte blir sämre :) Var längesen jag cyklade så måste erkänna att det var lite vingligt första 50 meterna innan jag kom i i det. Nu blir det cykel överallt. Tänkte skaffa mig cykelkorg så jag kan cykla och handla :) Måste även skaffa mig ett cykellås ! Nu när man bor i stan måste man låsa cykeln.

Idag blir det jobb till kl 14.00, sen gym och sen ska jag laga lite mat för att sedan åka till stallet och rida Ella och åka på hoppträning med Cleo :)

Ha en fin dag !

// Emma


Trekki i sin myskorg :)


Fredagsmys !

Känns som att fredagsmys har blivit ett nytt ord eller begräpp som alla använder. Alla vet vad fredagsmys innebär ! Men har detta funnit länge ? Tror jag hörde ordet fredagsmys första gången när OLW (?) började köra sin nya chipsreklam.. Men men nog om detta..

Igår beställde jag boken "Fredagsmys" som är skriven av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Beställde dom av Fanny i stallet som nu är i fullgång att sälja jultidningar :) Tror att detta ska vara en toppen bok för mig. Älskar myskvällar ! Tycker det är absolut underbart att fixa håret, slänga på mig partyblåsan och klackarna för en kväll på stan men tycker faktiskt lika mycket om hemmakvällar. Med hemmakvällar ska jag också vara noga med att påpeka att jag inte menar jag-och-mina-håligaste-mysbyxor-i-soffan-med-en-filt utan tex. tjejkvällar, Middag med vänner och familj. Sen är det aldrig fel att krypa upp i soffan med Johan och kika på film ;) Bjuda hem folk är underskattat !

Boken ger iallfall tips om hur man gör mysigt och gott fredagsmys ! :)


Finns en filmpresentation på boken här: http://www.adlibris.com/se/promotion.aspx?page=fredagsmys




EM- Guld !

Härligt att köra till jobbet och höra på nyheterna att Rolf-Göran Bengtsson tog EM-guld igår som första svensk i historien ! :)

Fick precis reda på att jag fick plats på tävlingen Halmstads tävling i helgen. Ska dit på Fredag och hoppa 1,10. Ska bli roligt ! Alltid skönt att tävla Fredagar då man sen har hela helgen att göra vad man vill :) Då blir man ledig lördag och söndag ! Hmm undra vad man ska hitta på då !? ;)

Kom-ihåg-lapp:

xRing om hö
xKöp havre och saltsten
xHandla mat
xKöp nässpray och halstabletter !


Lugn helg...

Hejsan alla Måndags-älskare ! ;)

Min helg har varit lugn efter som jag har legat förkyld hela helgen. Har mest legat på soffan och läst lite granna men har även varit i stallet. Bra med frisk luft när man är förkyld :)

I lördag hade jag utsläppet i stallet och var där kl 8. Red både Cleo och Ella under morgonen. Hoppade lite bana:) Sen blev det stallarbete med mockning och putsning av alla grejer. Efter det var det raka vägen hem och bädda ner sig i soffan med en bok :)

Igår såg dagen ganska lik ut. Började med en lång sovmorgon till 10 för att sedan gå och köpa lite god frukost. Man kan säga att det blev lite brunch vid 11 snåret igår :) Sen bäddade jag åter igen ner mig i soffan och läste.. På eftermiddagen blev det stallet och en runda i skogen. Underbart väder och underbar häst men mindre underbar förkyldning. Skulle ha ridit både Cleo och Ella men när jag var färdig med Cleo var jag SLUT ! 

Igår kväll stod Joahn för matlagningen och det blev pasta Carbonara. Super gott !

Idag hade jag utsläppet i stallet och fixade då med mockning och mat eftersom Cleo ska vila idag. Nu sitter jag på jobbet och ska vara här till kl 14.00 idag för att sedan åka till Borås och titta på häst ! Ska bli super intressant, håll tummarna att den är fin ! :) 

HA en fin dag !

// Emma 

Helg om 30 minuter !

Då var det helg om 30 minuter :) Ska bli super skönt, helst när man vet att man är ledig hela helgen för en gång skull :) Blir ju fullsmockat med aktiviteter men kommer ha roligt !

Nu ska jag bara avluta jobbet här innan jag springer hem och bytar om till ridkläder för att sen plocka upp Jessica och åka till stallet. Blir nog lite bommare och lite annat smått och gott med hästarna idag :) Vet även att jag slipper mocka idag för det har gulliga Malin redan gjort åt mig ! Stort Tack :) Så blir bara roliga aktiviteter i stallet idag !

Hoppas att alla får en super trevlig helg !

// Emma


Provridning, födelsedag och förkyldning !

Vaknade upp nu på morgonen med ont i halsen och börjar nu bli lite snorig ! PANIK ! Sjukdom på gång ! Har inte tid att bli sjuk, ska ju träna ! :/

Idag ska jag jobba fram till 14.00 för att sedan åka iväg till stallet och rida. Idag ska även Jessica följa med mig för att hon ska provrida Ella och se vad hon tycker om henne. Hoppas och tror att hon kommer tycka om henne ! :) Efter det skulle jag egentligen tränat men frågan är om det blir av om jag är sjuk :/ Annars bli det hem och duscha för att sedan åka och ta in hästarna påvägen till Johans pappa, som ska firas idag för att han har fyllt år :)

Imorgon kan dagen se ut på lite olika sätt. Ska ha utsläppet i stallet och ska försöka rida på morgonen också. Blir pass med både Cleo och Ella :) Sen ska det göras iordning i lägenheten. Alla grejer ska skruvas upp och sättas på rätt ställe och sen får man väl försöka att städa lite granna också :S Men men det blir fint när det blir färdigt !

HA en fin dag !

// Emma


3 träningspass senare..

Idag har det blivit tre träningspass. 1h gym på morgonen, 30 min träning med hästen och nu ikväll 2h volleyboll. Måste erkänna att nu när jag ligger här i sängen känns det lite i kroppen, men det är gött när man känner att man jobbat ;)

Volleybollträningen gick finfint idag. Känns att man inte tränat så länge ännu. Reaktionen är lite seg !

Var hos Tilda efter träningen och gick igenom hennes träningsprogram och lite annat smått och gott. Kommer att gå super för henne trots att man får vara lite tuff vid henne ibland ;)

Imorgon ska jag försöka komma till gymet igen vid 06.30 för att sedan börja jobba 08.00 till 14.00. Efter jobbet imorgon ska jag till stallet och Jessica ifrån volleyboll laget ska följa med. Hon ska provrida Ella :) Är kanske meningen att hon ska börja rida henne lite granna om dom går bra överens :) Håll tummarna !

Nu känner jag att ögonen blir tunga ! Dax att stänga dom ! ;)

Natti Natti ! Sweet Dreams !

// Emma

TILDA !

Suddig i ögonen !

Nu har jag suttit och stirrat på denna datorskärmen sen kl 8 i morse och kan säga att mina ögon börjar bli en aning suddiga! Tur att dagen snart är slut frö idag då och jag ska få åka ut till stallet och rida en sväng på ridbanan :)

Måste även iväg och köpa ett måttband ? Hmm.. kan man köpa det på typ MAXI ? Livets stora fråga ;)

Går just nu på en variant av lågkolhydratsdiet för att se hur min kropp reagerar på detta. Kör inte helt utan kohydrater eftersom jag tränar mellan 15-20 timmar i veckan och därför är det inte hälsosamt för mig att ta bort allt. Men äter just nu inte pasta, potatis, ris, eller tex. godis. På lördag får jag äta vad jag vill och då plockar jag fram lite godis;) Måste säga att jag trodde att jag skulle bli mer sugen på godis eftersom jag plockat bort kolhydraterna men inte de utan jag är just idag SUPER sugen på PASTA ! har aldrig känt ett sånt sug efter just pasta innan ;) men men nån gång ska vara den första. Har hållt på i snart 2 veckor och planerar att köra på i 1-2 veckor till. Sen får det vara nog ! Längtar till lördag ! ;)

Ha en fin eftermiddag !

// Emma


Pikuer 2011/2012

Jag är en tjej som är ruskigt svag för Pikeurkläder ! Senaste inköpet var en ny tävlingstopp i funktionstyg :) Super snygg, om jag får säga det själv ;)



Här kommer lite höstnyheter ifrån Pikeur!


AMBIENTE är en duffelfleece som finns i svart och choko


ARTIKA, dunkappa i navy eller bonze


ELORA, fluffig fleece som går att få i creme, cognac, grå och svart. Gosig som en nalle!


RUBICA, dunväst i bronze, berry eller navy
SOUVENIR, dunjacka i samma färger som Rubica


Morgonträning !

Äntligen blev det morgonträning ! Men jag kom på i morses att jag faktiskt hatar morgonträning ! Varje gång jag kliver in på gymet 06.30 på morgonen så tänker jag att jag är sjuk i huvudet ! Sen pinar man sig genom passet och släppar sig ut till duscharna. Men det är sen när man sitter där på bänken och mobilicerar kraft för att få av sig de svettiga kläderna som man får en super skön känsla i kroppen. Man har startat upp dagen med träning och man blir helt plötsligt lite pigg ! :) Kläderna flyger av och man stutsar som på moln in i duschen och sen hela vägen hem. Slår sig ner i soffan med god frukost och tittar på tv4 nyheterna. Det är då jag älskar morgonträning ! ;)

Idag ska jag jobba fram till 14.00 för att sedan åka till stallet och rida min älskade Cleo :) Kommer bli lite dressyrarbete i paddocken idag ! Efter det blir det till att åka hem och slänga i sig lite mat för att sedan gå och träna volleyboll 17.00-19.00. Efter det ska jag hem till Tilda och hjälpa henne igång med sitt träningsprogram :) Sen efter det ska jag hem till min kära sambo som jag tycker att jag ser mindre och mindre av:/ för att laga mat och stupa i säng ! Känns som en bra planerad dag ;)

Hoppas ni har fått till planeringen idag också !

// Emma


Volleyboll och köttfärsås

Nu sitter jag i soffan och tittar på "Hawaii five -0" och har fått i mig lite köttfärsås. Har träningsvärk i axlarna efter dagens volleybollträning men annars är livet ganska bra ;) Var och red Ella i eftermiddag och hon uppförde sig som hon skulle. Blev en halvtimmes markarbete med mycket galopp.

Hann med min styrka innan träningen. Har slarvat lite med min rehab för ryggen den senaste veckan så jag han köra 30 min innan träningen idag. Klapp Klapp på axeln, Emma! ;) Men imorgon ska jag till gymet på morgonen 06.30 för att köra lite ben ! Äntligen ska jag få gyma ! Ska bli underbart :)

Johan kom hem med den underbara nyheten att både han och jag är lediga i helgen :D Detta betyder att vi först och främst kan träffa varandra men också att vi kan komma i ordning i lägenheten ordentligt ! Emma är glad !

Nu är det dax att hoppa in i duschen och få bort volleybollsvetten för att sedan krypa till kojs !

Natti Natti !

// Emma

Nya täcken !

Nu är hösten här och det betyder också att alla täcken ska börjas dammas av inför höst och vinter. Hansbo har fått in ny täcken för 2011/2012 för både häst och hund :)


EVENT PLUS ARMY MED COMMBOHALS
Snyggt regntäcke med Grå/blå rutor med combohals



Finns även samma modell till Hund !


VINTERTÄCKE EVENT PLUS CLASSIC COMBOHALS 400g
Fodrat vinter täcke med fräck röd färg !


Även detta finns som fodrat hundtäcke !


STALLTÄCKE EVENT PLUS CLASSIC
Fodrat vinter täcke i fräck blåfärg !

Fler nyheter i täckes väg finns på Hansbos hemsida www.hansbosport.se


Mycket att tänka på...

Puuh nu är det mycket att tänka på. Ska starta upp mitt företag nu när jag ska börjar jobba som Personlig tränare. Mycket att tänka och fundera på :S

Idag ska jag och titta på en lokal där jag eventuellt kommer att hålla till med mina kunder. Ska bli super spännande, håll tummarna på att den är toppen !

// Emma



Dålig sömn...

Usch ! Är verkligen super trött ! Har sovit riktigt dåligt inatt :S Vaknat 5 ggr !! Kommer bli en tuff dag idag.. Men men dom dagarna måste man också ha.. Tyvärr !

Idag skulle jag tränat på morgonen men det får vänta till eftermiddagen eftersom jag tog en extra timme sömn istället för att gå upp. Annars blir det jobb hela förmiddagen för att sedan ha lucnhmöte med Pappa :) Sen ska jag till stallet och mocka+ att jag ska rida EllaBella :) Får hoppas att vi inte blåser bort i vinden ! Efter det så blir det lite styrketräning och sen volleyboll :) Roligt Roligt !

Hoppas ni alla får en fin dag !

// Emma

Ella





Hoppträning..

Kom precis hem ifrån hoppträningen och sitter i soffan och är väldigt nöjd med mig själv. Cleo gick super idag ! Hon var alldeles alldeles underbar ! :) Älskar verkligen att rida henne när hon går så här :) Imorgon ska hon vila lite granna och jag ska istället hoppa Ella lite granna.

Imorgon ska jag även ha lunch möte med min kära Papi och jag ska även träna volleyboll imorgon kväll :)

Hann tyvärr inte träna någon styrka idag så det får bli ett pass imorgon bitti. Morgon träningen, min favorit träning ! :)

Nu är det dax att hoppa in i duschen och skölja av sig hästlukten för att sedan krypa ner i sängen och susa !

NAtti Natii ! Sweet dream !

// Emma


Äntligen ny klippt !

Nu har jag äntligen varit och klippt mig ! Super skönt ! Mitt hår var super långt och utväxten fruktansvärd men nu är håret tipptopp igen ! Tack Tildnis ! :) Känns nästan lite fel att trycka ner en ridhjälm på huvudet och svetta ner det nu ;)

Har nu suttit och jobbat lite granna och har även hunnit slänga i mig lite mat nu innan jag ska åka iväg och hoppträna. Blev lite pestokyckling :) Mums ! Skulle egentligen åkt till stallet lite tidigare och ridit Ella först men det blåser lite halvstorm utanför fönstret så det får vänta tills imorgon. Idag håller vi oss inne i ridhus ;)

Nu är det dax att slänga på ridkläderna ! :D

// Emma


Ägg och bacon + höhämtning !

Nu har jag ätit frukost, ägg och bacon ! Mums ! Lite LCHF-style ;) Nu på morgonen ska jag och Johan åka till stallet och fixa hjulet på min transport för att sedan åka och hämta lite hö till hästarna :) Det är tur att man har en händig man som kan hjälpa till med sådana här saker. Bra val Emma ;)

Efter höhämtningen ska jag in till jobbet och slita en stund för att sedan åka till stallet igen och åka iväg med Cleo på hoppträning :) Ska även försöka klämma in en runda till gymet ! Blir i sådanafall lite benträning idag :)

Kram !

// Emma


Volleyboll och "I am number four"

Nu ligger jag och Johan i soffan och kollar på film, "I am number four" eller för tillfället står Johan och diskar och pratar i telefon men snart fotsätter filmen hoppas jag :) Måste säga att hittills är den riktigt bra !

Var och tränade volleyboll idag, mycket roligt ! :)

Imorgon ska jag och Johan hämta hö till Cleo på morgonen. Sen blir det Jobb fram till kl 4 för att sedsan förbereda sig för hoppträning med Cleo. Ska även försöka få in lite styrketräning imorgon.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp te innan vi sätter igång filmen igen !

HA en fortsatt trevlig kväll :)

// Emma


Förra veckan...

Här är förra veckans blogginlägg ! :)

Måndag morgon..
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/mandag-morgon.html

Hur ofta känner vi på våra hästar ?
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/hur-ofta-kanner-vi-pa-vara-hastar.html

Lunch..
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/lunch.html

Inhoppare !
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/inhoppare.html

Smilegroparna krampar
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/smilegroparna-krampar.html

Puuuhh !
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/puuuhhh.html

4 timmar med telefonsamtal
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/4-timmar-med-telefonsamtal.html

Nytt träns
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/nytt-trans.html

Mysmiddag
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/mysmiddag.html

Fadder till häst i Tunisien
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/fadder-till-hast-i-tunisien.html

Trevliga Trevliga Jönköping !
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/trevliga-trevliga-jonkoping.html

Äntligen Fredag
http://thebestforhorses.blogg.se/2011/september/antligen-fredag.html


Hösten påväg...

Idag skinner solen in och bränner mig nästan på axlarna. Men hur mycket vädret vill luras så kan man inte komma ifrån att hösten börjar smyga sig på. Snart ska alla hästar in i stallarna, alla täcken ska dras fram och det blir mörkare och mörkare = svårare att rida. Med hösten kommer regn och leriga hagar brukar vara väldigt inbjudande för mugg. Prova våran muggbehandlingwww.achastprodukter.se



Måndag..

Har blivit lite lite bloggande idag och i helgen.. Haft mycket att göra ! Men nu är jag här ! :)

Igår var jag och tävlade i Harplinge med laget och det gick kanske inte så bra. Dubbelnollade förklassen i 1,10 men sen gick det inte alls i lagklassen. Men men så är det ibland. Sen när man trodde att man skulle få åka hem så upptäckte vi att vi hade punka på ett av transportens hjul ! Slutade med att Johans pappa fick komma och hämta oss med deras transport. Så hem kom vi till slut. Ett stort Tack till Johans pappa Martin att han hämtade oss!  :)

Morgonen började med utsläpp av hästarna och skritt runda med Cleo. Måste säga att jag älskar att vara i stallet tidigt och rida. Känns som att man har börjat dagen på ett bra sätt, nästan lite som att äta frukost ;) Sen kom jag hem och har jobbat sen dess förutom en avstickare till min naprapat :)

Ikväll ska jag träna volleyboll kl 17.00-19.00 :) Ska bli skoj !

// Emma

Bilder ifrån helgen...





Äntligen fredag !

Nu var det äntligen fredag ! :) Ikväll kommer Johans familj till lägenheten och hälsar på :) Alltid kul och träffa Noel, Johans systers äldsta son.

Igår var jag ute i skogen och konditions tränade med Cleo och efter det så var det volleyboll och lite styrketräning. Kom hem och gjorde korvstroganoff för första gången på väldigt väldigt länge. Har glömt bort att det faktiskt är väldigt gott :) Men jag gjorde den lite "with a twist" eftersom det enligt mig blir lite tråkigt annars.

Jag hade i:

Kryddig korv (vilken som nu faller en i smaken)
1 gullök
Oliver
Soltorkade tomater
Matlagningsgrädde
Solja
Salt
Peppar
Chilisås

Om man vill kan man äta det med ris eller som jag gjorde med god sallad :)

Började morgonen med att gå och träna vid kl 07.00. Måste säga att det är härligt att vara uppe och träna tidigt. Man blir pigg men även så är besökarna på gymet inte så många. Det betyder att man inte behöver slåss och dela grejerna med någon annan. HäHä.. Alltid härligt ! ;) Testa morgonträning, super ! Men glöm INTE att äta något innan du tränar på morgonen därför kanske inte detta passar alla eftersom frukost blir väldigt tidigt :)

HA en fin dag !

// Emma

Jag och min Syster som följer mitt träningsprogram slaviskt, tror jag ?;) och får fina resultat !



Trevliga trevliga jönköping !

Har precis blivit klar med min samtalslista ifrån Jönköping och jag måste säga att jag tycker om Jönköpings län ! Massor av trevliga, glada och roliga människor !

Nu är jag som sagt färdig här för idag och ska hem och käka lite lunch. Blir Chili con carne-rester ifrån mysmiddagen igår :) Mums ! Sen efter det ska jag försöka att plocka upp lite av mina kläder som forfarande ligger nerpackade i flyttlådor. Sen bär det av till stallet för att pyssla med Cleo och efter det gym och volleyboll träning. Mycket oh göra men roligt är det ! :D

Glöm inte att gå in på våran hemsida och läs lite om våra produkter. Är alltid roligt att läsa om lite nya produkter om ni inte känner till dom sen innan. www.achastprodukter.se Vilkommna in !

Ha en fortsatt trevlig dag !

// Emma

Jag och min storasyster Hanna på midsommar :D Saknar min kamera, måste bli lagad snart ! :/


Fadder till häst i Tunisien

Efter alla oroligheterna i Tunisien så har många av de som lever på turistnäring blivit utan inkomst. Marianne som leder ritter till häst eller dromedar genom Saharas öken är en av dom. Hon och hennes man har svårt att få ihop pengar till mat til sina djur och har därför även fått sälja en del av dom. Så är skiver dom på sin hemsida:


""UD avråder inte längre från resor till Tunisien. Vi är mycket tacksamma för det, då det är så lugnt här. Dock, vi har inte haft några turister hos oss i vår. Nu kommer den varma perioden och det är omöjligt att vara i Sahara på sommaren. En natt går bra men inte flera dagar.

 
Djuren ska äta och havre är dyrt. Vi hade tio hästar, nu har vi sålt tre för halva priset, det är ont om köpare just nu.  Vi har sju hästar kvar. Abdelatis häst Saad, säljer han aldrig. Min häst Mabrouk är inte heller till salu. Innan vi säljer de resterande fem hästarna så vill vi se om det finns en möjlighet att trots allt ha dem kvar ett tag till för att klara av denna svåra tid.

 
Det är fruktansvärt, då de varit oss trogna i alla år och de är inridna och uppfostrade för att ridas av turister från vår kultur. Att hitta lika fina hästar tar år.
 
Vad skulle du säga om att bli Fadder till en häst?
Det skulle kosta dig 50:- i månaden/häst.
När du sedan vill komma hit och rida så får du 500:- i rabatt + det belopp du betalt in i fadderavgift.
50 x 12 månader = 600:- + 500:- = 1100:- rabatt
Bankgiro 729-6064
Skriv Häst + ditt namn
Är det en speciell häst du vill bli fadder till så skriv hästens namn.
 
Du kan säga upp avtalet när du vill.
 
Är det något du kan tänka dig? Hör gärna av dig så berättar jag mera.
 
Varma hälsningar Marianne""

http://www.levainuet.nu/nyheter/


Mysmiddag !

Igår efter att jag hade varit i stallet och ridit Cleo och tagit in hästarna blev det mysmiddag hemma i lägenheten. Henke, Anna, Erik, Meloo, Johan och jag käkade chilli con carne och tittade på "Bonde söker fru" eller det var på skärmen framför oss men vi tjejer satt mest och pratade om annat ;)

Idag blir det lite jobb fram till kl 13. Ska egentligen vara ledig denna veckan men har fått hoppa in och hjälpa till lite granna så sen ska jag till stallet och pyssla med Cleo en stund. Sen blir det gym och där efter volleybollträning. Måste säga att det känns väldigt ovant att inte träna volleyboll 4 ggr i veckan längre. Men på något sätt är mitt schema fullt ändå.. Hmmm.. Hur gick detta till ? ;) Men det är skönt att få stilla volleybollbehovet iallfall 4-6timmar i veckan ;)

Hoppas alla får en toppen fin dag !

// Emma

Måste bara lägga ut den här bilden igen. Helt obetalbar ! Trodde aldrig jag skulle se Johan på en häst ;)

Nytt träns..

Nu är det snart dax för mig att traska hem i regnet. Det ösregnar och blåser utanför fönstret och måste erkänna att jag inte är sååå sugen på att gå ut. Men men man måste ju ta sig hem ;) Min ny lägenhet ligger 3-4 mins promenad ifrån kontoret så det är inte farligt långt men kommer nog hinna bli genomsur i allfall. Får hoppas att det har slutat att regna om en timme.

Insåg på träningen igår att jag måste köpa ett nytt träns till Cleo. Hon har fått skav av sin nuvarande nosgrimma och sen är tränset allmänt slitet + att tyglarna är alldeles för slitna. Fy, Emma och smisk på fingrarna för att du inte har tagit tag i detta. Någon som har tips på snygga träns ? Inte riktigt mitt område !

Hennes nuvarande träns..



4 timmar med telefonsamtal :)

Nu laddar jag upp för att börja 4 timmars arbete där jag ska sitta med telefonen till örat :) Sen blir det en full smockad dag ! Ska till gymet, ska träffa min naprapat och jag ska även försöka att komma iordning i läganheten.

Igår var et hoppträning och det gick super. Äntligen är vi tillbaka i gamla flowet igen och det börjar kännas riktigt bra igen :) Känns bra infrör tävlingen på söndag, vi får hoppas bara att regnet slutar att falla på banan så att vi får et fint underlag. När jag kom hem så fick vi stalla in hästarna på natten. Var klass 1 varning på regnet på natten och mitt samvete kunde inte med att släppa ut henne. Så ikväll ska jag till stallet och rasta av Cleo,, mocka och släppa in hästarna.

Ska även försöka klämma in en lite date med min lilla Melody :) Ska bli suupper roligt, var alldeles för länge sen nu !

Hoppas att alla har en fin dag idag trots allt blött regn ;)

// Emma

En glad Melody ;)

Puuuhhh !

Puuuh vilken dag ! Har haft telefonen tryckt till örat i snart 7 timmar känns det som ! Tror att den växer fast när snart. Jaja nu är det iallfall färdig för idag. Ska hem och slänga i mig lite mat innan jag åker till gymet. Sen blir det först hoppträning av Ella hemma och sen hoppträning i Styringe med Cleo. Puuh ska bli skönt att göra något annat är att prata telefon och sitta still ;)

Ha en fin eftermiddag och kväll !

// Emma


Smilegroparna krampar !

Har pratat med mycket trevliga och kanske lite mindre trevliga människor idag men de flesta trevliga :) Börjar kunna slå olika riktnummer som hör till Karlstads kommun och nu när jag äntligen kan de utantill så är listan slut och jag ska börja med Linköping :)

Läste innan under min frukost rast i Hallandsposten om en häst som hade blivit skuren i bogen inne i stallet. Någon hade gått in i stallet under kvällen/natten och skurit hästen svårt i bogen, fick sy 30 stygn. Läste sedan på Ridsports hemsida om en ridskoleponny som hade blivit utsatt för övergrepp
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=820138

Jag blir mörkrädd ! Kan vara orolig att ha min häst ute på natten under sommartid men ska man inte ens kunna ha dom säkert inne i stallet utan att någon ger sig på dom. Usch ! Vad jag har läst så är straffet för djurplågeri dagsböter eller ev. villkorlig dom (?) Borde vara hårdare !

Usch Usch ! Hoppas ni har läst trevligare saker än mig idag !

// Emma



Inhoppare !

Idag har jag blivit inhoppare på Depend. Ska vara lite telefonnisse och följa upp lite olika saker. Får lite dejavu känsla ifrån när jag jobbade som resande säljare för AcHästprodukter och skulle ringa och boka besökstider. Kunde bli ett klick i örat eller sura kommentarer men för det mesta var alla snälla och trevliga :) Men det ska bli kul och se hur det går idag :)

Efter jobbet ska jag till gymet en snabbis för att sedan åka till stallet och rida Ella. Vi tänkte att vi skulle hoppa lite granna med henne idag :) Efter det så bli det att lasta in Cleo i transporten och åka på hoppträning ! I helgen så blir det tävling i Harplinge, div 2 omg 1 med Styringes lag :) Ska bli jätte roligt eftersom jag inte varit med och hoppat i något lag på några år. Alltid roligt att tävla i lag med hästarna eftersom man alltid tävlar själv annars. Skönt med lite teamkänsla :)

Ha en fin dag !

// Emma

Nu var sommaren över. Nu är det dax att plocka fram filtar, tjock tröjer och de stora te kopparna för att överleva vintern.


Lunch...

Har varit och käkat lite lunch en lite snabbis. Vet inte riktigt vad det var jag käkade men det var några goda köttfärsbiffar med sallad :) Mums var det iallafall ;) Nu käkade jag buffé på en lunch resturang här i Halmstad och fick betala 75:- som en en ganska vanlig summa tror jag för en buffé. Tanken slog mig då att om man äter lunch ute varje dag i en jobbvecka blir det 375:- i veckan, 1500:- i månaden och ca 18000:- året. Fatta hur mycket pengar man faktiskt sparar genom att ha med sig matlåda. En tanke..

Ikväll blir det volleyboll, en av tjejerna stack in huvudet för en stund sen och sa att mina skor och knäskydd ligger i hallen. HaHa.. inte en aning om att de var borta. Vet knappt var jag har mig själv i mitt flyttkaos hemma i lägenheten;)

Fick min licens hemskickad för några dagar sen och från och med nu är jag Lic. Personlig Tränare / Cert. Tränings konsult :D Några tips om vad ni vill läsa om här på bloggen i fortsättningen  ? Kommer att skrivas mycket och träning och våra produkter men något speciellt ? Tveka inte, kommentera ! ;)

Ha de fint !

// Emma

Naw hittade denna bilden i mitt arkiv. Daisy Bell, super sötis ! Jag vill ha en shettis. Ha den hemma i lägenheten och lära den att bli rums ren. Lära den att hoppa upp i soffan och gå i koppel :) Hmm går det ?


Hur ofta känner vi på våra hästar ?

http://www.equipage.se/1-fraga-och-1-svar/item/680-vilka-skador-ar-vanligast-pa-dressyr-respektive-hopphastar

Hur ofta känner vi på våra hästar ? 


Måndag morgon...

Nu är det måndag och min första vanliga jobb vecka har börjat... Känns skönt att komma in i gamla rutiner igen, känns som man har lite koll på livet igen. Idag blir det en mjukstart med lite bloggjobb och planering inför nyheter som eventuellt ska komma framåt höstkanten :) Ska även lämna in kameran som har krånglat lite granna.

Igår var jag ute i skogen med Cleo tillsammans med Malin som rastade Ella lite granna. Var ute en timme, super skönt att bara komma ut och "åka häst" en liten stund ;) Cleo och jag trivs super bra i vårat nya stall och jag och Johan börjar komma iordning i våran nya lägenhet. Så fort kameran är frisk igen blir det lägenhetsvisning ;)
Tänkte försöka komma iväg till stallet och rida Cleo en stund på ridbanan i eftermiddg och vädret tillåter. Hatar dock att rida i regn så fortsätter det så här hela dagen blir det nog tyvärr ingen ridning :/

Nu är det dax att ta tag i dagen !

HA de fint !

Emma

Ps. Får inte glömma att åka och köpa ny havre till Cleo. Måste, måste komma ihåg ! ;) Ds.


RSS 2.0