Företags ägare och yatzy !

Pratade med Bolagsverket idag och namnet till mitt företag är godkänt och registrerat :D Så nu är jag företags ägare till EM-training !!! Kommer att syssla med rådgivning inom träning, kost och hälsa :) Är super gald att det blev det namnet jag ville ha ! Nu är det bara att sätta igång !

Ikväll ska det firas med yatzy-kväll ! Jag köpte ett yatzy för 2 månader sen och har velat spela det sen dess men det har inte blivit tid till det men ikväll blir det premiär. Håller på att värma upp tärningsarmen för jag brukar vara riktigt bra på yatzy(eller vet inte riktigt om man kan vara "bra" på det men jag brukar ha tur;)


En ny spännande vecka..

Nu börjar en ny spännande vecka. Okej kanske inte känns så en grå måndag morgon men man får försöka iallafall ;)

I helgen så har jag tagit det ganska lugnt faktiskt. Var hemma hos mina föräldrar i Lördags kväll och fick lite föräldrarvård :) Var uppe i Hylte och tittade på när tjejerna spelade match emot Svedala(volleyboll) De vann med 3-0. Kändes helt knäppt att sitta vid sidan. Men man kommer säkert vänja sig vid det också.

 Sen har jag spenderat den största tiden hos hästarna. De har skött sig mycket bra i helgen. I Fredags var jag och Jessica ute i skogen och galopperade med Ella och Cleo. Sen blev det bom träning med Cleo och Aniston i Lördags för att sedan avsluta helgen med en skogsrunda på Aniston och lite dressyr med Cleo.

Idag tog jag mig en halvtimme sovmorgon eftersom trots att jag inte gjort så mycket i helgen har blivit lite lite sömn. Ska jobba en bit inte på eftermiddagen för att sedan åka till mina kära bebisar. Beroende på hur det blir med volleybollträning får vi se om en av dom kanske får vila idag.

Ha en fin Måndagmorgon !

// Emma

Trekki var som vanligt på bushumör och ville aldrig sluta busa !


Simba har hittat en säker plats där han kan gömma sig ifrån Trekki. I en hylla i tv-bordet ;)


Nu går jag snart på helg !

Nu går jag snart på helg ! Ska ut till stallet tillsammans med Jessica och rida Cleo och Ella. Tycker alltid det är lika skönt att åka ut till stallet på Fredagar då man vet att man inte har något att stressa hem till. Utan man kan göra allt i lugn och ro.

Ska försöka komma iväg till gymet en sväng efter stallet beroende på när jag kommer där ifrån. Annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll. Vi får se :)

Hoppas alla får en super helg !

FredagsKram

// Emma

Djurmisshandel



Denna bilden ligger ute på Facebook just nu. Den föreställer en hund som har blivit misshandlad. Två fulla killar band fast den efter sin bil och körde iväg och sa att "De glömde bort att han var där bak" Som tur var tillkallades polis och hunden fick vård och mår idag bra bortsätt ifrån de hemska skadorna.

Hallå !!! Sen när tar man en hund och binder fast den efter en bil och kör iväg ? Jag menar ringer de tinte några varningsklockor på att detta är fel innan man startar bilen eller binder fast den där överhuvetaget ?

Fruktansvärt ! Djur har vi för att vi ska ta hand om inte skada dom !!!!


Hoppning på banan :)

Igår efter jobbet åkte jag och Jessica ut till stallet och hoppade Aniston och Ella lite granna på banan. Jessica red Ella galant och det var roligt och nyttigt för mig att se henne ifån åskådarens synvinkel. Aniston skötte sig också super, var första gången jag hoppade henne sen hon kom hem eftersom hon har haft en svullnad bak på ena bakdelsmuskeln ifrån en spark. Men nu är hon fin fin och hon hoppade lätt och okomplicerat.

Var och tränade volleyboll efter det och sen hem och äta super god pasta :)

Resten av kvällen blev katastrof av olika anledningar. Tack Tilda för att du finns !

Idag ska jag jobba till kl 15.00 och sen ska jag och Jessica ut till stallet igen :) Får ser va det blir idag, eventuellt en runda i skogen.  Har sen ingen aning vad man ska hitta på ikväll. Ska försöka komma till gymet efter stallet sen får vi se avd som händer !

Ha en finfin Fredag !

// Emma

Cleo i hagen i juli :)

Kameran på gång igen !

Nu har jag äntligen kommit ihåg att ladda upp kameran så nu kommer det komma lite bilder på bloggen.

Igår var jag i stallet och red Aniston och Cleo. Blev konditionsträning i skogen med Aniston och lite lätt jogg på banan med Cleo. Bägge skötte sig bra dock så var Cleo en aning övertänd , tror det berodde på ländtäcket.

När jag kom hem från stallet åkte träningskläderna på och jag tog mig in till gymet en sväng och körde lite benträning. Trött som ett djur tog jag mig hem efter passet för att mötas i dörren av muffindoft. Min kära sambo som jag aldrig någonsin har sett baka hade fått ett infall och bakat chokladmuffins. Blev lite skeptisk till om han hade köpt dom eller om hans bror hade varit där och hjälpt honom men det visade sig att han gjort det alldeles själv :) Och goda var dom också ska jag tilllägga ! :)

Efter det blev det pytt i panna och sen total däckade jag i soffan. Hade varit en lång dag ;)

Idag ska jag jobba till kl 14 för att sedan åka ut till stallet(Börjar av någon anledning kännas som en vana) Ska köra lite bommar och dyligt med Aniston idag och Cleo har en vilodag idag. Efter det ska jag hem och träna volleyboll :)

Ha de fint !

// Emma


Stall och Gym :)

Nu är det snart dax att sluta för idag :) Ska sno med mig en tårtbit innan jag går också. Är någon som fyller år här på jobbet. Nu ska jag hem en snabbis och byta bil med Mamma. Ska få tillbaka min bil för några dagar eftersom Mamma behöver en bil med drag på. Sen bär det av ut till stallet.

Tyvärr är inte vädret så fint idag men värken jag eller hästen blir bättre av att den går i hagen så det är bara och ge sig ut ;)

Ska till gymet efter stallet om jag inte är totalt slutkörd men det tror jag inte eftersom det blir lätta pass med pollarna idag :)

HA en fin eftermiddag !

(Lite hastigt och stressigt skrivit. Ber om ursäkt om det blivit lite rörigt och stavfel)

// Emma


Cleo är en pärla !

Min Cleo var en riktig pärla igår. Hoppade super bra och hjälpte till när jag klantade mig ;) Riktigt bra hoppträning igår :D Var ruskigt enkelt att promenera runt i stallet vid halv 11 igår kväll efter en sån träning :)

Idag blir det jobb fram till kl 3 och sen blir det självklart stallet efter det :) Igår fick det bli ridning på banan med Aniston eftersom det hann bli mörkt innan vi kom iväg. Ska försöka hinna ut och konditionsträna henne idag istället. Hinner jag innan det blir mörkt så blir det samma pass med Cleo :) Räcker tiden till så tar jag Ella också annars får hon vänta tills helgen.

Ikväll ska jag äntligen få komma till gymet. Är mycket nu och göra om dagarna så har inte hunnit vara där lika mycket som jag brukar. Men ikväll efter hästarna hoppas jag att jag ska kunna smita in där en stund. Hoppas även kunna komma dit på Fredag :)

Ha en fin Onsdag !

// Emma

Cleo var super duktig igår ! Extra äppelgodis till dig idag ;)


Rolig dag på jobbet :)

Idag har det varit en mycket trevlig dag på jobbet. Tiden har sprungit förbi och jag måste säga att jag jobbar med mycket trevliga människor :)

Nu är det snart dax att säga Hej då och gå hem för dagen. Ska hem och kolla i min brevlåda om mitt brev från bolagsverket har kommit och sen ska jag försöka ta plåthästen(cykeln) in till stan en runda för att fixa lite grejer. Efter det blir det mat och sen stallet för att rida.

Idag blir det kondition i skogen med Aniston och ett pass med bommar på banan med Ella. Sen blir det hoppträning med Cleo senare ikväll :)

Full smockad dag som vanligt men vad vore livet uitan saker att göra ;)

Ha en fin eftermiddag !

// Emma


Planering inför november..

Nu börjar tävlingssäsongen lida mot sitt slut men ännu finns det några tävlingar kvar att träna och tagga inför. Så här ser mitt schema ut fram tills tävlingsavslutning:

Två helger framåt nu är det vila pga av att Cleo ska vaccineras :)

6 nov Lokal Tävling Båstad - Ella 90cm

12 nov Lokal Tävling Perstorp - (Ella 90cm) Kanske..

13 nov Regional Tävling Perstorp - Cleo 110(?) - 120cm

19 nov Träningstävling Laholm - Ella 90 - ev. 100cm Aniston 100 - 100cm (FÖRSTA TÄVLINGEN FÖR OSS)

26 nov Adventshoppet Lokal Tävling Susedalen - Ella 90cm - ev 100cm Aniston 100 - ev. 110cm

27 nov Julahoppet Regional Tävling Åsbo - Cleo 110(?) - 120cm

Blir en ganska intensiv sista månad men sen blir det tävlingvila i ca 2 månader innan vi sätter igång igen :)

(Mamma nu ser du vilket schema det är som gäller ;)


2 års dag :)

Idag har jag och Johan varit tillsammans i 2 år :) Morgonen började med at vi både glömde bort de och fick skicka sms 10 minuter efter han åkt. HaHa.. Såna är vi ;)

Trots detta ser dagen inte så annorlunda ut än vanliga Tisdagar. Ska jobba fram till kl 3 för att sedan åka hem och äta innan det bär av till stallet. Ska rida Ella och Aniston innan jag ska åka iväg på hoppträning med Cleo. Egentligen skulle jag iväg till gymet idag men vi får se vad krafterna håller till.

Ha en fin lönedag ! :)

// Emma




Brödbak !

Nu har jag precis plockat ut mitt nybakta bröd ur ugnet. Blev Råg;- grahamsbröd. Smakade faktiskt riktigt bra :)

Har varit i stallet idag och skrittat Cleo och klippt Aniston lite granna. Imorgon blir det hoppträning med Cleo, kondition med Aniston och lite bommar med Ella.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova igen de timmar jag missat ! (Jaja jag vet att det kanske är lite tantigt att sova nu men jag kommer vara piggare imoprgon;)

Natti Natti !

// Emma

Blev Pasta Carbonara ikväll igen.. Mums !

Rena skimmlar och planering inför julen..

Sitter just nu och planerar lite inför utskick som ska skickas ut vid jul. Känns på något sätt väldigt avlägset men det är bara 8 veckor kvar till julafton IDAG (!) Johan har redan börja få julklapps ångest och frågde om vi verkligen behövde ge varandra julklappar i år eftersom han inte visste vad han skulle ge mig. Självklart sa jag ju att det inte kom på fråga eftersom jag brukar vara riktigt grym på att komma på bra presenter ;)

SItter även och planerar in lite nyheter som ska komma in i serien till våren. Lite hemligt fortfarande men kan avslöja att det har något med hur vi ska hålla våra underbara skimmlar vackra och VITA. Kanke de sist nämna som är det stora problemet ;) Missa inte att vi faktiskt redan har schampon som är naturliga och skonsamma mot hästens hud + att hästen blir skinande ren ! www.achatsprodukter.se (Har även schampo för dig som har hund)

Glansschampo

Aloevera schampo

Sitter nu och tittar ut genom fönstret och längtar till eftermiddagen då det blir stallet och skogen :)

// Emma

Det ända positiva med att tävlingssäsongen snart är slut är att man får 2 månaders break med tvättandet ;)


Höstig Måndag !

Igår var det som sagt tävling med helt godkända resultat. Blev många äppelgodisar för Cleo när hon kom hem ;) Efter tävlingen red jag Aniston en stund på banan. Hon blir bättre och bättre. Detta kan ju faktiskt bero på att jag inte riktigt ridit in mig på henne ännu men vi säger att vi tar stora steg framåt ;)

Efter stallet åkte jag hem och bytade om för att åka till Johans bror Robban för att fira hans födelsedag. Firades med tårta osv. och Emmas sockerbehov blev väl tillfredställt ;)

Idag ska jag jobba fram till halv 2 då jag ska sen ska till Renée så hon får fixa till min rygg lite granna. Men måste säga att min kropp har aldrig känns mindre skade och smärtfri som nu :) Sen ska jag till stallet för att skritta ut med Cleo och konditionsträna med Aniston. Ska även klippa av Aniston lite päls då hon börjar bli en riktig nallebjörn ;) Får se om vi hinner med en sväng till gymet idag, annars får detta vänta tills imorgon..

Ha en fin Måndag !

// Emma


Drömmar är viktiga !

Idag var det lagtävling i Styringe med Cleo. Hoppade 1,15 med ett pet på sista hindret men jag klantade mig lite granna så var helt mitt fel. Hon skötte sig super fint och kändes bättre än någonsin :) Är super nöjd och var skönt att äntligen få en sån super känsla på hästryggen :)
Fina ord av Mamma som värmde riktigt mycket ! Gör det värt all tid :)

Glöm aldrig av att drömmar är viktiga ! Jag vet precis vart jag vill komma och det är dit jag strävar. Jag tror att om man inte lever och strävar emot sina egna drömmar gör man aldrig riktigt det man vill. Kan ibland, eller ganska ofta vara svårt att förklara varför man offrar så mycket tid och energi på något som ibland gör en ruskigt besviken och ledsen. Hur man kan strunta i roliga saker för att sitta i regnet på hästryggen eller göra ett smärtsamt pass på gymet. Ibland är det till och med svårt att se anledningarna själv men det är dagar som denna som gör att det är värt att sitta där i regnet eller göra ett smärtsamt knäböj till bara för att få fler sådana här tillfällen !

Natti Natti !

// Emma


Mulen lördagmorgon !

Godmorgon Godmorgon !

Alltid skönt att vakna på lördagar och veta att man inte måste springa upp ur sängen direkt. Idag blir det lite chill på förmiddagen för att sedan åka ut till stallet på eftermiddagen och rida hästarna. Ska även göra iordning Cleo inför lag tävling i Styringe imorgon.

Blev Fredagsmys med Johan igår. Med Idol, Hellenius hörna, tacopaj och vitkladdkaka :) Mysigt !

Nu vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på. Antingen ska jag kanske springa iväg och köpa lite frukost eller så ligger jag kvar och ignorerar min skrikande mage ett litet tag till. Hmm... Stora frågor så här på en Lördag;)

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Johanna ! Kommer bli toppen rolig tror jag :)

HA en fin lördag !

// Emma


Dax att snart krypa under täcket !

NU är det snart dax att krypa under täcket ! Natti Natti !


Snart dax för städning av lagret !

För tillfället jobbar jag på ett lager som lite ansvarig och det var varit toltalt kaos de senaste 2 veckorna. Kan bero på att allt är helt ny startat och helt nytt för alla inblandade ;) Men idag blev vi färdiga med alla orders som vara haglat in de senaste 2 veckorna och nu har vi endel städning att göra eftersom städning inte rikigt har prioriterats förre ordrarna. Men om ca en halv timme är det dax :) Jiipeee !

Ska bli superskönt att komma ut till hästarna i eftermiddag ! Blir markarbete med bom med Cleo och en skogsrunda med Aniston :) Myspys !

Hoppas alla får en finfin helg ! :)

KramKram

// Emma


Fredag :D

Nu var det fredag igen ! Veckorna går fort och snart är vi inne i en ny månad. Snart dax att ändra till vintertid ! och på måndag är det bara 8 veckor kvar till julafton !?

Idag ska jag jobba fram till kl 3 för att sedan åka ut till stallet. Efter det blir det kanske gym och städning av lägenheten innan Johan kommer hem ifrån jobbet :) Kommer han hem i tid blir det Fredagsmys med tacopaj och vitkladdkaka :)

Kommer lägga upp recepten senare :)



Ha en fin Fredag !

// Emma

Pasta Carbonara

Har varit och tränat volleyboll nu i 2 timmar och har äntligen fått i mig lite pasta Carbonara. Super gott ! Är nu så trött att jag knappt fattar vad jag själv tänker. Tänkte snart krypa i säng och lägga huvudet på kudden och sova en lång natt :) Ska tagga inför morgondagen ! Blir jobb fram till halv 3-3 för att sedan åka ut till stallet och mysa med hästarna :) På kvällen blir det förhoppningsvis mys med Johan ! 

Idag var vi ute och konditionstränade lite granna med Ella och Cleo. Cleo var super taggad och hittade sabeltandade tigrar under varje sten ;)

Natti Natti !

// Emma


Spänningen är olidlig !

Idag vet jag att bolagsverket ska kolla på mitt ärende :) Ska starta eget företag där jag kommer att syssla med Personlig träning. Hoppas att jag får svar redan imorgon men räknar inte med det förrän på Måndag.

Idag vaknade jag kl 05.50 och gick upp och lagade lunch. 10 minuter senare kommer Johan hem efter ett 21 timmars pass på jobbet. Har inte blivit många minuter vi har sett varandra denna veckan men håll tummarna för att det blir fredagsmys imorgon !!

Idag efter jobbet ska jag ut till stallet tillsammans med Jessica och rida Cleo och Ella. Tror at det blir en konditionsrunda i skogen. Beror på vädret. Sen ikväll blir det volleyboll :)

Schemat är fullt ! (som vanligt)

Ha en fin dag !

// Emma


Dåliga hästköp ?

Tittade för en timme sen på "Sanning eller Konsekvens" där dom bland annat pratade om dåliga hästaffärer där köpare hade blivit lurade av köparen. Gå in på www.tv3.se om kika på det ! Intresseant vad människor kan göra för att tjäna pengar...

Har varit i stallet under eftermiddagen idag men blev tyvärr inte mycket ridning eftersom det tvunget skulle hagla under hela tiden jag var där.. Tråkigt men sant ! Hoppas det blir bättre väder imorgon då Jessica ska med ut och rida :)

Nu är det snart dax för sängen !

Natti Natti !

// Emma


Äntligen stalldax !

Nu ska jag lämna jobbet och åka ut till stallet ! Btw.. Tror att jag är allergisk mot akrylpulver !?

...skriver mer sen ;)

Måste säga att jag saknar min pojkvän en aning ! Har knappt sett han på hela veckan :/ Men på Fredag blir det Fredagsmys :D (förhoppningsvis)

Hur svårt ska det vara att adressändra !?

Kan säga att jag är lite frustrerad just nu ! Har försökt att adressändra nu i flera dagar men det går inte ! Först är det något fel på sidan och sen finns inte våran lägenhet ! Hmm.. Konstigt ;)

Jaja.. Vi får hoppas att det löser sig !

Igår var det hästar för hela slanten. Först var jag på gymet vid halv 7 och körde lite armar för att sedan ka ut till stallet och vänta på hovslagaren. 13.30 var jag iväg från stallet och sen bar det in till jobbet för att jobba 2 timmar. Efter det bar det av ut till stallet igen för att rida Ella och Aniston innan hoppträningen med Cleo. Anstion blir bättre och bättre för varje dag och hon är verkligen jätte rolig att rida :) Cleo skötte sig mycket bra på hoppträningen och det känns bra inför 1,15 i helgen :)

Idag blir det jobb till halv 3 - 3 för att sedan åka ut till stallet och rida hästarna. Mycket häst just nu ;)  fast det tycker vi om :)

// Emma


Helgen...

I helgen har det som vanligt varit fullt upp ! I lördags var jag och tävlade. Hoppade 1,10 och blev 18 placerad av 70 starter. Blev ett pet i omhoppningen pågrund av lite slarv av mig in i en kombination men rundan klart godkänd ! :) Nästa helg är det sista omgången med Div II laget som kommer hållas på våran hemmaplan, Styringe. Då är det 1,15 som gäller.

Annars i helgen så hade vi tjejkväll hemma hos Becka i Lördags och igår var vi hemma hos Erik och Meloo och käkade lite mat :) Super god mat ! Pestopasta 2,0 kallades de visst.

Skulle haft mellanmålsvecka förra veckan men det blev så hektiskt med allt annat så det får faktiskt vänta till nästa vecka igen då denna veckan ser likadan ut ;) Ingen rast och ingen ro !

Skriver mer under dagen !

HA en fin morgon ! Glöm inte äta frukost ;)

// Emma


Tävlingsdax !

Nu sitter jag vid köksbordet och laddar upp för tävling. Blir grova mackor med ost och paprika + ägg :) Idag ska vi till Laholm och hoppa lite granna. Är anmäld till 1,10 o 1,20. Mycket anmälda och får hoppas att att det inte tar för lång tid. Eftersom vi har haft lite oflyt i andra klassen de senaste så kanske vi bara hoppar 1,10 idag, beror på hur hon känns. Blir tävling nästa helg också så det gör inte så mycket.

Tilda är med som min groomingpersonal då Mamma här hemma och tittar på min lillebrors elitseriedebut :) Lycka till lillebror !!

Ha en fin lördag !

// Emma


FredagFredagFredag !

Äntligen är det Fredag. Denna veckan har varit allmänt konstig och virrig så det ska bli super skönt att ta helg !

Blev tidigt utsläpp av hästar imorse och hade tänkt att åka till gymet efteråt men fy fanken vad trött jag var i morse ! Skönt att få komma ut i stallet och vakna till liv ! Första morgonen idag som jag fick ställa mig att skrapa bilrutorna, var länge sen nu !

Efter jobbet idag ska jag shoppa lite grejer till hästarna. Är i stort behov av nya träns till både Cleo och Aniston. Sen ska Aniston få en ny vatten och mathinkar. Ska även titta lite granna på ridkläder till mig. Efter det blir det att åka ut till stallet och fixa lite granna. Jag och Cleo ska iväg och tävla i Laholm imorgon så det blir putsning av all utrustning och tvätt av Cleo.

Nu är jag dunder hungrig ! Dax att käka lite 2:a frukost här på jobbet ;) (Sen kan jag inbte riktigt kalla min första frukost för frukost. Blev en banan och en morot i farten ;)

HA en fin dag !

// Emma

HaHa, Tog dom här bilderna på Cleo för någon vecka sedan. Var helt omöjligt att få med hela huvudet. Hon var mer intresserad av att kolla om karmeran eventuellt var en väldigt stor svart godisbit ;)



Ny städad lägenhet :)

Måste säga att jag är lite stolt över mig själv ! Har precis städad lägenheten och tvättat en maskin med kläder :) Måste säga att det känns ganska skönt att ha det rent och fint.

Idag efter jobbet var jag och Jessica ute i stallet och red Aniston och Ella i skogen. Var min och Anistons första skogsrunda. Möte både travhästar med vagn och traktorer och hon skötte sig jätte fint :) Efter att stallet var iordning var det dax för volleyboll. Bra träning ! Lite mindre ringrostig ;)

Imorgon blir det en tidig morgon. Ska vara i stallet vid kvart i sex-sex. Efter det får vi se om det blir en vända till gymet innan jobbet. Beror på hur morgontrött jag är imorgon ;)

NAtti Natti ! :)

// Emma

Hektisk vecka !

Måste säga att den senaste veckan har varit katastrof härpå bloggen. Har haft super mycket att göra och har inte hunnit att öppna datorn. Men men nu får det bli ändring på det !

Nu har Aniston kommit hem och har nu stått i 4 dagar i stallet. Igår när jag hämtade henne i hagen så hade hästarna i hagen "slaktat" hennes täcke ! Hon hade några strimlor kvar av bakdelen. Tyvärr hade dom varit lite tuffa vid henne och bitit henne på rumpan men får hoppas att det går över. Min stackars lilla bebis ! Sen har hon även lyckats att springa av sig en sko redan första dagen men hovslagaren kommer på tisdag så det ska nog bra :) Får köpa mig en rulle silvertejp och använda tills dess ;)

I Tisdags var det hoppträning och Cleo gick som en dröm. Får hoppas hon håller den formen tills i helgen då det blir tävling i Laholm på Lördag. Det är snart helg kom jag precis på ! Redan tordag ! Denna veckan har varit hel konstig och nu längtar jag till helg !

HA en fin dag !

// Emma


NHL och Aniston

Är nu hemma i Halmstad igen efter en mycket trevlig helg i Stockholm. I Lördags var vi först hos Bea och käkade tacos för att sedan åka till Globen och tittade på NHL Hockey. Ducks och Rangers. Måste säga att det var verkligen jätte roligt ! Häftigt att se de live !

Idag har vi varit och hämtat hem Aniston :D:D:D Nu står hon i stallet :)

Så har spenderat hela dagen i bilen och sedan i stallet. Tänkte försöka slänga in en powernap för att orka med 2 timmar volleyboll vid kl 17.

// Emma




















Italiano och Café Opera

Nu äntligen har jag tagit mig upp ifrån hotellsängen och ålat mig fram till datorn för att skriva. Nej inte rikigt så illa har det inte varit men har varit en lång mysdag på hotellrummet idag :)

Igår var vi ute och och gjorde Stockholm osäkert tillsammans med Beatris :) Började med att Beatris bokat bord till oss på en italiensk resturang som passande hette Italiano. Super god mat ! Efter det var jag och syrran på ett event på , tror stället hette Grodan där Beatris igår kväll jobbade. Där blev det påsättning av lösögonfransar(första gången jag någonsin haft på mig det btw) och modevisning ifrån Bikbok :)

Efter det bar det vidare till Café Opera. Man har hört mycket snack på detta ställe men måste säga att vi hade super roligt ! Otroligt bra stämning och en mycket lyckad kväll ! Det tackar vi Bea för !

Nu ska vi snart börja göra oss iordning för att äta tacos hemma hos Beatris och sen åka till Globen för att titta på NHL !!!!! Ska vi riktigt riktigt roligt :D

// Emma
















Shopping för hela slanten !

Nu sitter jag på hotell sängen igen efter att ha varit nere på gymet och sprungit en 2 km på rullbandet. Masserar mina öma fötter efter en lång och lyckad shoppingdag :) Har blivit många fina inköp, kommer komma ut bilder senare ;)

Jag och Syrran har varit taggade men måste faktiskt erkänna att Johan och Ian faktiskt har varit lite otaggade ;) Wordfeud har gått varmt på deras telefoner idag ! Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen för att göra mig iordning för först gå ut och äta och sedan ut på en förhoppningsvis mycket lyckad utekväll :)

CIao !

// Emma

Bilder ifrån dagen :)


HAHA JAg i disco-diva dräkt ;)

Emma ska visa att man får gravidmage i sådana kläder ;)

Måste säga att Ian klär i handväska ;)

Killarna var inte lika underhållna av shoppingen efter ett tag ;)

God mat och bra sällskap !

Nu är jag tillbaka på hotellrummet igen. Mätt och belåten ! Kom inte ihåg vad stället hette men god mat var det ! Har haft en mycket trevlig och lagom lugn kväll här i Stockholm. Blev kyckling till huvudrätt och sen blev det en efterrätt som en var och leka med. Chokladkaka med mjukglass. Mums ! Älskar vara på semster ;)

Efter middagen hamnde vi i hotellbaren där vi spenderat de senaste 2 timmarna. Mycket bra sällskap ! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och tagga inför hotellfrukost imorgon + en hel dag med shopping !

Natti Natti !

// Emma












Äntligen i Stockholm !

Nu är vi äntligen uppe i Stockholm ! Har varit en spännande resa resa ifrån Halmstad. När vi var ca 3 mil ifrån Stockholm skulle vi ringa hotellet och säga att vi var sena. Då visade de sig att våra rum hade blivit avbokade imorse kl 8.. Hmmm ! Efter endel telefonsamtal och visade de sig att vi var ombokade på ett annat hotell. Bra att man får veta sånt ! Men men nu sitter jag äntligen på Hotell Scandic Continental :) Super mysigt rum och mycket trevlig personal :)

Dagen började med att jag var tidigt i stallet och red både Cleo och Ella. Blev hoppning för hela slanten och bägge skötte sig mycket bra :) Sen hände något roligt ! När jag mockade Cleos box hittade jag ett lakan bland hennes halm ! Antingen har hon blivit bekväm och börjat bädda själv eller så har hon haft sovgäst inatt ! Hmm kan bli spännade och lösa den gåtan ;)

Nu ska vi byta om och gå ut och försöka få i oss lite mat !

// Emma

Fyndet i Cleos box !









Ta-vad-som-finns-i-kylskåpet-mat !

Hár varit och tränat volleyboll och har nu äntligen fått i mig lite mat :) Eftersom vi åker iväg nu över helgen så ville jag inte köpa hem någon ny mat. Fick bli lite smått och gott av det som fanns i kylen ! Korv, skinka, tomatsås, oliver, fetaost, avokado, lök och ris :) Blev faktiskt riktigt gott. Starkt men gott !

Gick bra att träna volleyboll idag. Fortfarande lite seg i  tanken men det kommer väl ! Har inte tränat så många gånger ännu..

Nu ska jag packa inför imorgon ! :)

GoKväll !

// Emma


Packningsdax !

Nu är dagen snart slut och det bär av till stallet. Perfekt att åka med den ny fixade ryggen ut till stallet och mocka;) Sen efter det ska jag bara hem och byta om för att åka till Hylte och träna volleyboll :)

Sen när jag kommer hem ikväll är det dax att börja packa. Åker till Stockholm för både nytta och nöje imorgon och blir borta tills på söndag. Frågan är vad man ska ha med sig. Packar alltid med mig för mycket kläder ! Ni vet dom där plaggen som man tänker när man packar att den kanske jag vill använda och sen när man kommer upp blir man sur på sig själv för att just dom plaggen är hinder för att de nyinköpta ska få plats ;) Så ska försöka att åka utan några "kanske-vill-använda-plagg" men lär väl slinka ner ett eller två i allfall ;)

Hörs senare !

// Emma


Avokado och mellanmålsvecka !

Har precis fått i mig lite mat och toppar nu med en avokado. Mycket gott till sallad och mellanmål eller bara rakt upp och ner för att det är gott ;) Även ett nyttigt mellanmål med bra fetter i. Även mättande trots att det inte ser så mycket ut ! Dagens Tips ;) Mer avokado :)

Tänkte i nästa vecka ha mellanmålsvecka. Många har frågat mer om tips på bra mellanmål och jag måste säga att jag är ganska dålig på att komma på nya. Utan det blir lätt 2 stycken man pendlar mellan. Men tänkte i nästa vecka prova på lite nya mellanmål :)

Ska snart sätta mig i bilen och köra bort till min naprapat Renée så att hon får fixa till mig lite granna :) Fast måste säga att trots att det var två veckor jag var där sist (går under säsong nästan en gång i veckan) mår min kropp bra ! Stora framsteg :) Kör väldigt mycket rehab med gummiband när jag är på gymet och det verkar verkligen ge resultat ! Så jag säger till alla att skaffa er ett gummiband att träna med, helt suveränt ! Kanske kommer upp lite gummibandsövningar här på bloggen i framtiden :)

Kram // Emma


Vändbart ifrån Kingsland !




Super coola vändbara kläder ifrån Kingsland !! 2 i 1 ;)






Gårdagen och bilstädning !

Igår efter jobbet var jag i stallet och red Cleo och Ella. Blev ett pass med mycket galopp och även lite jobb ifrån marken på Cleo. Hon gick SUUUPER ! Efter det skulle jag egentligen upp med Ella på banan också men då kom Emelie och Fanny så det slutade att vi följde med dom ut i skogen istället. Ella och Kademumma sprang runt och tittade på allt, jag menar stenar och grenar kan faktiskt hoppa upp och anfall ! Sen kan det faktiskt ligga en sabeltandad tiger och lura bakom träden ! Någon som känner igen sig ? Tur att vi hade med Annie, en B-ponny som bara travde på utan att bry sig om något alls.

Efter det var jag på gymet och körde ett benpass. Sprang även 2 km på rullbandet igår. Hatar konditionsträning men mitt nya mål är att börja konditionsträna och blir bättre på det. Så jag tvingade mig upp på rullbandet och sprang. 2km är kanske inte så långt men för mig som blir uttråkad efter 100m är det riktigt bra ! Lite stolt över mig själv ändå ! Ska försöka få in 2 pass till denna veckan med 2km.

Idag ska jag jobba fram till 2 för att sedan åka till stallet och konditionsträna med Cleo lite granna. Sen blir det att åka till Hylte och träna volleyboll :) Ska bli roligt !

HA en fin dag !

// Emma


Eftermiddag med häst och gym :)

Nu börjar dagen gå emot sitt slut. Iallfall med jobb ;) Nu ska jag snart hem ocj slänga i mig något ätbart för att sedan åka ut till stallet. Blir ridning av både Cleo och Ella idag. Kommer bli lite galoppbommar och galopparbete i störta allmänhet. Ska även komma ihåg att köra och köpa havre innan jag åker till stallet. Kom ihåg kom ihåg !

Nu är det bestämt och bokat att vi häntar Aniston halv 10- 10 på Måndag :D Kommer längta hem hela vägen ifrån Stockholm !

Ps Emma. Glöm inte att skriva upp Cleos foder till Malin nu när hon ska ta hand om Cleo när du är borta.Ds.

(Perfekt att använda bloggen till kom-ihåg-lista ;)

// Emma


Aniston klarade besiktningen !

FIck reda på i slutet av förra veckan att Aniston gick igenom besiktningen och röntgen ! Så planen är nu att vi ska hämta henne när jag kommer hem ifrån Stockholm på måndag förmiddag :) Super spännande !

Skickade även i papprena för mitt bilvande företag igår, håll tummarna på att inget krånglar. Går allt bra man jag förhoppningsvis börja jobba så smått med min PT verksamhet :)

Snart kommer hon hem ! :)

Roligt att träffa släkten !

Igår var det födelsedagsfirande hemma hos Mamma och Pappa i Torup för hela slanten. Vi blev totalt 16 personer med min och Johans familj. Var mycket trevligt ! Har märkt att nu när man blivit lite "äldre" har det blivit mycket roligare att träffa släkten. För när man var tonåring tyckte man att det var lite långtråkigt men nu tycker jag att det är jätte mysigt ! Chili con carnen blev mycket lyckat och blev även över så att det blev en lunchlåda till mig och Johan också :) Mums !

Idag står det självklart jobb på schemat men i eftermiddag ska jag till stallet för att rida Ella och Cleo för att sedan åka hem och gå till gymet. Blir ingen hoppträning denna veckan. Kommer att bli ben och ska försöka springa en stund på rullbandet. Tycker att det är super tråkigt men ska försöka springa 20min iallfall. Man måste ju börja någonstans med konditionsträningen !

Ha en fin dag !

// Emma

Denna hundbilden är bara sååååå söt. Dom pratade på P3 igår om att det finns ett beroende av att kunna få se söta djur på internet. Jag menar blir man ändå inte lite svag i hjärtat av dom ögonen ;)


Ny tävlingskavaj

Till nästa säsong tänkte jag köpa mig en ny tävlingskavaj. Har ju självklart funderat på en ifrån på Pikeur men har faktiskt blivit lite fast för en ifrån Johan Whitaker. Tycker att den röda är riktigt fräck ! Rider med röda benskydd på Cleo så tror att det kan bli snyggt.. Men får fundera lite till...


Kyckling curry till ett matmonster

Underbart med mat ! Igår stod det kinamat på menyn så blev rester över av kyckling curry som fick bli lunch idag. Älskar Kinamat ! Kommer nog aldrig att tröttna på det :) Igår när vi hämtade maten blev jag väldigt sugen på räkchips som alltid finns på olika kinaresturanger så jag frågade om dom hade och jo visst det hade dom. När maten kom fick jag en hel kasse räkchips med mig hem :) Underbart !

När jag har jobbat färdigt ska jag iväg och handla lite granna inför kvällens födelsedagsfirande. Tänkte göra på lite mexicanskt med Chili con carne med massor av roliga tillbehör. Guacamole, bönor, ärtor salsa och ev. blir det lite ris för dom som vill ha det :) Tror att det kommer bli super, är verkligen glad i Chili con carne ;) Är vekligen glad i mat i största allmänhet. Tycker om att lära mig att laga nya rätter, kan bli lite bättre på att våga prova ny mat men det kommer med åldern kanske ;)




Födelsedag med tidig morgon :)

Då fyller man helt plötsligt 21 :) Konstigt det kan bli ! Idag blev det en tidig morgon, då jag i eftermiddag ska handla mat inför att åka hem och fira min födelsedag med min släkt :) Ska bli mycket trevligt ! Så  imorse var det jag och katterna som var vakna i stallet när jag kom vid kvart i 6. Var inte rikigt beredd på att det skulle vara så mörkt. Men insåg sen att det faktiskt redan har hunnit bli oktober.. Snart blir det minus grader !

Helgens tävling fick lite blandat, 0fel i 1,10 med laget och sedan blev det en galen Emma och Cleo som i 1,15. Inget bra resultat. Men men. Har bytat lite ridning på henne och har nog inte rikigt kommit in i det ännu. Blev lite mycket tryck. Nu är det bara att ladda om inför 1,10-1,120 i Laholm om nästa helg.

Katterna var glada att jag kom tidigt med frukosten idag :)


Mycket bilder ifrån helgen !

Nu när jag äntligen har fått tillbaka min kamera så har det blivit mycket bilder ifrån helgen !

I Fredags efter hölastningen åkte jag och Johan hem för att göra oss iordning inför min resa till okänd ort. När vi kom utanför lägenheten stod Henke och Anna där med bilen och självklart ganska roade av min små bittra uppsyn;) Sen bar det av norrut och vi stannade i Göteborg. Checkade in på "The tower"(?) och sen kommer plötsligt Becka och Tobbe och möter oss i lobbyn. Ojsan, är ni här också ! Yeah right ;)

Efter att fin kläderna kommit på hamnade jag i en taxi igen som tog oss till Hard Rock Café. Där jag äntligen fick träffa Jenny som jag inte träffat på snart 100 år(känns det som) Super god mat och självklart fick jag en "lagom" stor födelsedagsglass :D Mäta och glada hamnade vi tillslut i hotellbaren där kvällen avslutades :)

Dagen därpå blev det ju självklart hotellfrukost ! Helt oslagbart ! :) Efter utcheckning blev det även en runda om skopunkten och ikea. Så nu är mina fötter redo inför vintern !


Henke och Anna


























Får säga att det var en lyckad förtidig födelsedag ! För fyller egentligen år idag ;)

I lördags var vi hemma på eftermiddagen och det bar iväg till stallet för att rida Cleo och tvätta henne inför tävlingen :) Sen efter det åkte jag hem till Johans Mamma där hans familj var och käkade middag. Fick då träffa mitt favorit barn, Noel :D






RSS 2.0