Fadder till häst i Tunisien

Efter alla oroligheterna i Tunisien så har många av de som lever på turistnäring blivit utan inkomst. Marianne som leder ritter till häst eller dromedar genom Saharas öken är en av dom. Hon och hennes man har svårt att få ihop pengar till mat til sina djur och har därför även fått sälja en del av dom. Så är skiver dom på sin hemsida:


""UD avråder inte längre från resor till Tunisien. Vi är mycket tacksamma för det, då det är så lugnt här. Dock, vi har inte haft några turister hos oss i vår. Nu kommer den varma perioden och det är omöjligt att vara i Sahara på sommaren. En natt går bra men inte flera dagar.

 
Djuren ska äta och havre är dyrt. Vi hade tio hästar, nu har vi sålt tre för halva priset, det är ont om köpare just nu.  Vi har sju hästar kvar. Abdelatis häst Saad, säljer han aldrig. Min häst Mabrouk är inte heller till salu. Innan vi säljer de resterande fem hästarna så vill vi se om det finns en möjlighet att trots allt ha dem kvar ett tag till för att klara av denna svåra tid.

 
Det är fruktansvärt, då de varit oss trogna i alla år och de är inridna och uppfostrade för att ridas av turister från vår kultur. Att hitta lika fina hästar tar år.
 
Vad skulle du säga om att bli Fadder till en häst?
Det skulle kosta dig 50:- i månaden/häst.
När du sedan vill komma hit och rida så får du 500:- i rabatt + det belopp du betalt in i fadderavgift.
50 x 12 månader = 600:- + 500:- = 1100:- rabatt
Bankgiro 729-6064
Skriv Häst + ditt namn
Är det en speciell häst du vill bli fadder till så skriv hästens namn.
 
Du kan säga upp avtalet när du vill.
 
Är det något du kan tänka dig? Hör gärna av dig så berättar jag mera.
 
Varma hälsningar Marianne""

http://www.levainuet.nu/nyheter/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0