Onsdag 18 april 2012 - Vitaminboost till trött Emma

Som vanligt är man lite extra trött på Onsdagmorgonen efter hoppträning sent igår kväll.

Okej träning !
Cleo blev lite tjurig när vi hoppade en tre kombination men tre oxrar i rad. Men man fick lirka lite med henne och vi avslutade träningen men en fin runda :)

Tidigare på dagen var vi hos tandläkaren med Aniston. Allt var fint, någon vass kant här och var men inget som tog längre än 10 min att fixa. Förmodligen beror hennes huvudskakningar på pollen. Vi får hoppas att detta blir bättre när hon flyttar hem.

Inlädde morgonen med lite vitaminfrukost. Har varit dåligt med frukt och grönsaker de senaste 2 veckorna och känner att kroppen behöver sig en lite boost! Blev banan, vindruvor, apelsinjuice och 1 ägg:) Senare idag blir det kiwi, grekisksallad, bönor, ärtor och mjölk.

Idag är det jobb till kl 16.00 och sedan stallet. Cleo ska vila idag och Aniston ska få lite markarbete på banan. Skulle ev åkt med Aniston på terrängträning imorgon men måste nog stanna kvar på jobbet så det får förmodligen vänta. Men hoppas kunna komma ut och hoppa lite terräng snart ! Ruskigt roligt !

Annars ikväll ska jag en sväng till gymmet om det inte blir för sent hos hästarna(arm/axel/rygg pass på schemat) och sedan ska jag städa i lägenheten. Måste även stanna och köpa tvätt/sköljmedel idag och tvätta lite granna. Kanske inte det roligaste man kan göra men tyvärr nödvändigt. Ska även en sväng bort till praktiken på lunchen och prata lite granna med Renée om Stockholm nu på Fredag. Mycket att göra som vanligt men längtar till helgen då jag har sovmorgon både lördag/söndagmorgon ! 

Ha en toppen dag !

KramKram // Emma 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0