Tisdag 17 april 2012 - Ensam..

Har kommit upp på kontoret och är alldeles ensam här så här tidigt. Kan inte hjälpa att tankarna om att springa runt och hitta på en massa bus kommer upp i huvudet. Men stänger till dörren till min glasbur för att sätta punkt för den tanken, men roligt hade det varit ! Typ åka på kontorstolarna genom korridoren och....

Igår var det stallet och skritt/jogg med Cleo. Blev ingen ridning men Aniston som har hållt på och grejja med munnen nu i ca 2 veckor. Vi ska till tandläkaren med henne idag och hoppas på att han ska hitta något, fast inget som är för allvarligt. Igår kväll var jag ute på Gallberget tillsammans med Johanna och Sara. Tjejerna skötte sig super och har nog goe träningvärk idag ! Vi körde i trapporna och måste säga att jag också har lite ont i benen idag ! Härligt jobbat tjejer och glöm inte att gå ut och promenera idag trots att det gör ont ! ;)

Idag ska jag jobba fram till 14.00 och sedan ska jag som sagt iväg med Aniston till tandläkaren. Efter det blir det bara till att åka tillbaka till stallet ocg göra iordning Cleo för hoppträning. Kommer vara en trött Emma som kommer hem ikväll, det kan jag lova ! Måste dock köra min rehab innan hoppträningen. Har blivit lite slarvig med detta men har försökt göra det minst 2gggr i veckan nu. ÄR svårt att motivera sig när skadorna inte känns av längre, men som jag vet så kommer de tillbaka om jag slutar helr med rehaben. Spark i rumpan, Emma !

Ha en finfin dag !

KramKram // Emma

Bebisen ska till tandläkaren och kolla tänderna. Håll tummarna för att han inte hittar några större problem !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0