Ridsällskap...

Såhär framåt eftermiddagen känner jag att koncentrationen börjar försvinna. Har varit riktigt trött idag och brukar alltid vara det på Ondagar. Beror förmodligen på sen hoppträning varje Tisdag. Tror jag tänker varje Onsdag att; "I helgen ska jag bara ta det lugnt" men på något konstigt vänster blir det aldrig så. I helgen ska jag förmodligen till ridhuset med hästarna och rida genom dom ordentligt. Ska försöka träffa några av mina kära vänner och kanske även hinna ett träningspass. Ja ni ser ! Ta det lugnt vet jag inte riktigt hur man gör.

Ska bli skönt nu i eftermiddag att komma ut på hästryggen och vakna till lite. Emelie sms:ade mig så nu får jag ridsällskap med mig ut i skogen. Ibland är det jätte skönt att rida ut själv och bara njuta av tystnaden men för det mesta är det nästan roligare med lite sällskap :)

Snart börjar tävlingssäsongen igen. Ska börja redan nästa helg lite lätt med Pay n Jump i Halmstad. Blir Cleo då, 110 - 120. Ska bli roligt ! Nästa helg ska jag och Mamma upp till Kungsbacka och kolla på Clinic. Team Leksands ska ha en clinic där som jag riktigt ser fram emot att se :)

Hoppas alla får en fin eftermiddag !

KramKram // Emma


Kommentarer
Postat av: Daniela

Åhh, vilken söööt häst :D Vilken ras?

2012-02-01 @ 15:18:33
URL: http://upplandsryttarnas.blogg.se/
Postat av: Moa wellbrant

Sv: Great! Så, nu följer jag dig!

2012-02-01 @ 16:40:20
URL: http://moawellbrant.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har också svårt att verkligen koppla av. Älskar att alltid ha massa saker att göra. Fast sen klagar jag på att jag aldrig får ta det lugnt haha. Fin häst du har :D

2012-02-01 @ 17:52:33
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Maja---djurflickorna

Snygg blogg! :D

2012-02-01 @ 18:53:14
URL: http://djurflickorna.devote.se
Postat av: Hanna och Rebecka

Ta chansen att vara med i veckans blogg hos oss!Det är enkelt och smidigt och du har chansen att ta del utan våra över 200 läsare varje dag! Klicka här för att komma till tävlingen! http://dailyhorses.blogg.se/2012/january/veckans-blogg-v-4.html#comment

2012-02-01 @ 20:38:10
URL: http://dailyhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0