Achästprodukter - Det bästa för din häst & hund

Vårens nyhet hos Ac Hästprodukter är skimmelschampo(tyvärr ingen bild ännu) har provat det lite granna på fläckar Cleo har fått nu i vinter och jag tror inte att ni ska vi besvikna på resultatet ;) Skimmelschampot går självklart att använda på hästar med annan färg också men den är speciellt framtagen för att ta bort fläckar hos ljusa hästar eftersom det är hos dom de oftast syns. Kommer att komma ut i butikerna nu i vår, så håll utskick ! Vill ni veta vilken av våra återförsäljare som finns närmast dig, tveka inte att höra av er ! :)

www.achastprodukter.se




På hemsidan finns information om våra produkter. Finns även Tips&Råd om hur och till vad våra produkter kan användas till. Det som är mest aktuellt just nu är Muggbehandling ! Många får mugg under höst/vinter, brukar bli bättre nu när det är minus grader och torrare i luften men så fort leran kommer tillbaka brukar mugg komma som ett brev på posten ! Viska inte glömma att vi även har hundprodukter. Finns även för dom Tips&Råd om användningsområden på hemsidan. Våran sårbehandling är utmärkt till sår mellan trampdynorna som våra hundar kan få av bland annat vägsalt när man är ute och går på vintern !

Våran familjekompis Trekki som är en 3 åring Yorkshireterrier började för någon månad sen få utslag, små knåttror i pälsen som kliade. Mamma behandlade han med Achästprodukters Hud&sårspray och knåttrorna försvann. Men de kom tillbaka igen och tillslut tog hon honom till veterinären. Visade sig vara rävskabb. Krävdes lite starkare salvor och även medicin för att den skulle försvinna men det imponerande var att sprayen faktiskt fick utslagen att delvis försvinna :) Dock om ni misstänker att eran hund har fått rävskabb ska ni ta den till veterinär. Skabben måste behandlas med starkare produkter som tar bort det helt och hållet ! Idag mår Trekki tipp topp ! :) 

Trekki solar på altanen i stugan :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0