Måndag 9 januari 2012

Ja då var man tillbaka i vanliga rutiner igen. Nu går man tillbaka till vanliga veckor utan lediga dagar. Både skönt och tråkigt men faktiskt mest skönt för min del. Känns bra att få rutiner igen. Denna veckan går jag även tillbaka till att hoppträna på Tisdagar. Ska bli riktigt kul och sätta igång igen. Är väldigt taggad för kommande tävlingssäsong.

I helgen har det varit fullt upp. Var på Ikea i Fredag med Meloo och Tilda. Fixade lite nya saker till lägenheten och fick möjligheten att köra fel på motorvägen. Vi kom på något sätt på E4 och jag satt ju och pratade som vanligt och märkte inte att vi var fel förrän vi hamnade i Tingsryd. Som tur var skulle vi hem en sväng till Torup så det blev ingen jätte omväg. På kvällen lagade jag och Tilda mat och tittade på "The vocie Sverige" Riktigt roligt program får jag säga !

I Lördags städade jag lägenheten och satte upp det jag köpt på Ikea. Var i stallet och red ut både Cleo och Aniston på banan. Blev lite småhinder om bommar. Fick träna på vattenhinder eftersom ridbanan hade blivit en liten pool pågrund av allt regn. På kvällen var jag, Johan och Henke på gastons och käkade. Super god mat och jättte trevligt sällskap !

Igår var det en "mysdag". Låg i sängen och tittade på "The closer" säsong 1 och gick inte upp förrän jag skulle till stallet. Johanna var med i stallet igår och vi red ut tillsammans med Line på Ella cóch Cleo. Aniston fick sig lite dressyrarbete på banan. Dock inte så länge eftersom lamporna inte fungerade på banan. På kvällen igår åt jag och Johan på Capri och tittade sedan på bio, "Sherlock Holmes II" Super bra film, värd att se !

Ha en fin dag !

KramKram // Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0