Simma och mathavre

Har fått en ny aktivitet på schemat idag; simma ! Eftersom det är ganska blåsigt väder idag blir det ingen promenad ikväll utan istället ska Jag och Meloo simma. Var längesen jag var i simhallen och simmade. Men tycker faktisk att det är väldigt roligt och avslappnande :)

Dock av vi ett problem ! Min fötter är inte riktigt som andra fötter. Jag började gå väldigt mycket inåt med mina fötter när jag var lite som nu har visat sig bero på att jag har en konstig hålfot. I alla fall har detta också gjort att jag har väldigt långa ledband i foten och kan vrida foten ett var runt, nästan;) När jag var liten kunde jag pågrund detta inte rotera min fot utåt som man gör när man tar simmtag med benen/fötterna. Utan jag paddlar med en fot och roterar den andra foten. Detta gör att jag ganska ofta skvätter vatten på den bakom. Sååå alla som ska simma på i simhallen ikväll. Se upp för hon som sprattlar konstigt med fötterna någon gång efter 18.00;)

Efter det ska jag, Meloo och Tilda käka lite mat hemma hos mig :) Blir ädelostsås med Skinka och Broccoli. Till detta ska jag servera min nyvunna favorit, Mathavre ! Åt det igår och måste säga att detta var jätte gott ! Är ett bättre alternativ till pasta, ris och potatis. Prova ! Var mycket mättande ! Finns även Matvete, aldrig provat det men kan tänka mig att det är någonting liknande. Kanske får koka lite pasta till de andra om de inte vill ha det;)
Enkelt att göra, bara följa anvisningarna på förpackningen. Ska koka i 12 min :)

Håller just nu på att samla på mig matlådor. Hmm.. Varför då tänker du ? Jo, jag kan vara riktigt dålig på att laga mat om jag är själv hemma. Är Johan hemma lagar jag alltid mat. Men är jag själv kan jag vara lat och inte göra det. Nu ska Johan åka till Australien om snart 1 vecka och han kommer vara borta i 3 veckor. Alltså tre veckor utan någon hemma. Eller förhoppningsvis kommer någon och hälsar på mig men de flesta kvällar kommer jag att vara själv. Därför håller jag på att samla på mig lite matlådor att ha i frysen som jag kan tina upp. Hoppas få ihop för en vecka;) Eftersom detta året när jag börjar jobba som PT ska jag verkligen leva so jag lär. Äta regelbundet och träna lagom mycket (har en tendens att träna lite för mycket)

Det som ligger i frysen nu är; Chili con carne 2 potioner och Sweet chili kycklingwok 1 potion. Ska göra storkok ikväll och hoppas få in 2 potioner av kvällens meny. Puuhh.. Frågan är om det inte är dax att städa frysen så att allt får plats ;)

Ha en fin eftermiddag !

KramKram // Emma



Kommentarer
Postat av: Bella Davis

Hej sötis kolla gärna in min Modell blgog och skriv vad du tycker om min nya lägenhet! kram

2012-01-04 @ 15:48:16
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/
Postat av: Blogworld

Bra blogg :)

Va gärna med och bli veckans blogg oxå! :)

http://blogworld.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#comment

2012-01-04 @ 17:00:44
URL: http://blogworld.blogg.se/
Postat av: Othilia & Elin

vad tycker du om sån här reklam? Förjävligt va?! http://korsningsponnys.blogg.se/2012/january/riktigt-forvanad.html#comment

2012-01-04 @ 19:34:37
URL: http://korsningsponnys.blogg.se/
Postat av: SHOAKAN

Hejsan! Vinn underkläder för 500kr! Var med och tävla! Chansen är STOR! Ingen som har deltagit ännu!

http://candygloss.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-for-500-kr-pa-evasunderklader.html#comment

2012-01-04 @ 20:16:57
URL: http://candygloss.blogg.se/
Postat av: Fraj

Man blir så härligt mör i kroppen av att simma! Paddla lugnt! ;)

2012-01-04 @ 21:37:40
URL: http://kombinationskristus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0