Måndag 2 juli - Helgen..

Hade inte gjort mig något imorse om någon hade sagt att slapp att gå upp idag. Men men vuxen som man är måste man jobba..
 
Har i allfall varit en trevlig helg ! I Fredags var det gym, axel/arm/rygg som gällde innan det blev ridning och familjemiddag hemma i Torup. Alltid lika trevligt, extra trevligt för att jag lagade maten! och JA jag kan laga mat! Mot alla odds som det verkar;) På Lördagkväll samlade björnligan hemma hos Johanna och med oss hade vi fin besök från Laholm, Packi och Kristian. Blev en mycket roligt men en aning konstig kväll. Tilda var kvällens och Söndagens höjdpunkt ! Inte bara att hon lyckades skapa stor förvirring på Lördagskvällen utan hon delade även med sig av andra konstateranden som hon gjort under kvällen när hon låg på min gräsmatta på Söndagen. Allt jag kan säga är "Tilda, du gjorde min dag! " Puss på dig gumman ! Även ett stort tack till Gustav som hittade mitt VISA kort på Mårtensson och ringde mig ! Fick dock mig en springtur längs Storgatan i mina icke springvänliga short och skor. Klockan blev nog både 4-5 innan jag jag fick lägga huvudet för att sova. Såå Tack allihopa för en roligt kväll !
 
På Söndagen var det vilodag för både mig och hästarna. Istället hade jag "kafferep" hemma hos mig tillsammans med mina tjejer. Alltid lika roligt och alltid lika mycket skvaller att dela med sig av ! Vi kan väl säga att vi kom fram att världen/Halmstad är lite för litet ibland ;) På kvällen fick jag äntligen sett Liza Marklunds "Nobels testamente" men hade hellre haft Helen Bergström som Annika Bengtzon och måste säga att boken är mycket bättre än filmen.
 
Idag är det jobb som vanligt trots starka protester ifrån min kropp. I eftermiddag ska jag rida hästarna och sedan tillbaka till Halmstad igen för att trappträna med Packi. Sen får vi se var kvällen bär. Blir ju helt slut på att tänka på alla veckodagar; Måndagklubben, Lill-lördag, Fiesta, SuperFredag, Lördag, KrogSöndag. Vet inte om det finns något namn på Tisdagar men annars är det min favoritdag ;) Blir mycket endel träning som vanligt denna veckan. Trapporna med Packi idag, Hoppträning+konditon på Tisdag sen forsätter veckan med Terrängträning, ben+axel pass och mer kondition. Helt enkelt, en härlig vecka ! ;)
 
KramKram // Emma
 
Min underbara virrhöna Tilda :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0