Flytt, träning och kramp i vaden.. Check !

Då har andra och sista hästen anlänt till det nya stallet. Aniston blev lagom glad när Storastyster kom och tog hand om henne igen. Så nu står mina kära bebisar ute i stallet och måste säga att det känns riktigt riktigt bra! Får bara hoppas att allt går bra vid utsläppet imorgon men tror inte det ska vara några problem:)

Har även hunnit med ett pass i backarna och trapporna. Har stretchat vaderna 3 ggr men har en känsla av att jag kan vakna av kramp inatt. Kan erkänna att jag slarvat lite granna med mina vader den senaste veckan och då får man igen det direkt. Skyll dig själv ! ;) Är till och med så att jag får stretcha efter en utekväll. Så om någon tittar in i min lägenhet sådär vid halv 4 snåret en Lördag är det inte ovanligt att jag strechar vaderna ;)

Igår när jag åkte hem ifrån hoppträningen ringde ett okänt nr till mig. Vi ska inte missa att klockan var strax efter 22. När jag svara visade sig efter några sekunders förvirring att det var Packi :) Blev super glad ! Tills det efter 15 min visade sig att han hade en baktanke med samtalet. Dess pojkar, alltid är det något de vill ha ! Slutade med att han fick en sovplats hemma hos mig efter Fegenfesten på Lördag.

Får väl försöka stretcha vaderna en gång till !

NattiNatti !

// Emma

Okej utsikt ifrån världens bästa trappträningsplats :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0