Torsdag 24 maj 2012 - Aj aj min tå !!

Aj Aj AJ ! Har ruskigt ont i min tå idag ! Varför då undrar ni? Jo, Emma-klant-med-stortån-alltid-ivägen var ute en sväng på stan och skulle fixa ett armband och ett halsband till Sommarfesten vi ska ha här på jobbet imorgon. Hittade ett armband på Glitter och ett Halsband på Ur&Pen. Som vanligt har jag ALLTID bråttom. Så jag ska gå ut ifrån Ur&Pen och slår då upp dörren rakt i min alldeles för stora stortå. Det gjorde så ont att jag blev helt paralyserad. Kunde inte gråta, skrika eller skratta utan jag bara gick. Gick till bilen och när jag var väl framme badade min sko i blod. När jag satte mig i bilen visade det sig att jag spräckt överdelen av min tå. Fick använda ett kvitto, ja ett kvitto för att stoppa blodet och sen körde jag hem. Som tur har man inte blödarsjukan för i sådanafall hade jag förblött på vägen hem. När jag kom hem fick jag lite Mamma vård ! Hjälpt mig att plåstra om tån trots att jag var en aning grinig ! ;) Men jag menar jag hafde faktiskt suttit i bilen med extrem smärta i 30 min, och självklart var det gaspelasfoten som blev skadad. Tack för farthållare !

Trots detta tryckte jag ner foten i joggingskon och gav mig ut på en joggingtur som avslutades i mina favorit backar och trappor. En aning stum i benen idag ;) Efter det var det hästarnas tur ! Aniston fick gå ett pass med stuts, hon var en sing sur eftersom jag (enligt henne) fick för mig en dum idé att vi skulle rygga igår. Men efter lite övertalning gjorde hon som jag ville. Cleo gick dressyr på banan. Syster Hanna provade på henne igår och måste säga att jag kommer få ypperlig häst/ridhjälp framöver. Eftersom min tå, som redan är stor ahr blivit ännu större fick jag genomföra mina ridpass i gympadojjor. Super proffsigt !

Imorse var jag upp kl 05.00 och började morgonen med 15 min på rullbandet. Skönt att träna lite granna på morgonen !

Idag jobbar jag till 16.00 och sedan självklart ska jag hem till mina kära hästar !
Aniston ska gå ett konditionspass i skogen och Cleo får sig ett pass med klättring. Sen ikväll blir det fika med Packi :)

KramKram // Emma

Favorittrapporna finns på mitt bästa smultronställe ;) HEMMAHEMMA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0