Intervju...

Haha.. Kommit fram till att man ska inte tänka så mycket hela tiden. För när man tänker kan man verkligen snurra och trassla till det för sig. Livet är för kort för att man ska tänka och analysera allt som händer. Och livet är alldeles för kort för att man ska vela ! Men vi ska faktiskt inte glömma av att jag faktiskt är tjej, dock att jag fick vara ganska tydlig på den punkten i Lördags;) (Tydligen hör inte öl, whiskey och snus ihop med tjejer men men..) Vi har nog tyvärr tjejer, en tendes att bli lite hystriska på den fronten ibland ;) Har lovat mig själv att sluta med dessa fasoner, kommer förmodligen att hålla det fram till Onsdag? Torsdag? ev Fredag? ;) Sen är är jag tillbaka till mitt hysteriska jag ;)

Har idag varit iväg på anställningintervju för ett PT-jobb. Gick faktisk helt okej får jag säga, kommer bli ytterligare ett tillfälle så det ser inte helt omöljigt ut. Men vi får se..

Idag jobbar jag till halv 5 och sedan stallet. Cleo vilar idag efter en finfin runda igår och Aniston går ett joggpass i skogen. Så en lugn dag ridmässigt. Ikväll ska vi dock ha pass med tjejerna igen och blir förmodligen ett pass i trapporna på Gallberget:) Tagga tjejer! Idag ka vi ta igen för det vi missade på Valborg förra veckan !

Kommer att bli ganska mycket träning för min del denna veckan. Hästarna går ingen tävling till helgen och kommer därför gå lite lugna pass och ha någon extra dags vila denna veckan. Passar då på att träna extra hårt själv! Kommer att bli löpträning imorgon, Back/trappträning Onsdag, Gym arm/axel/rygg-pass Torsdag och Löpning plus mage/rygg Fredag. Super taggad ! Till helgen är det som det ser ut nu en sväng till Fegenfesten (Probably the best fest inte the world) på Lördag. Kunde inte gå förra året pga tävling så får ta igen det jag missade förra året :)

KramKram // Emma




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0